• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Styling

47 proizvoda

Postavite silazno
Stranica
po stranici

Proizvode za oblikovanje kose koristite se za poboljšanje, oblikovanje i učvršćivanje frizura, te postignite željeni izgled i kreirajte različite teksture i završne obrade kose. 

Lak za kosu služi za učvršćivanje i zadržavanje frizure. Pomaže u kontroli kose, održavanju volumena i sprječava raspadanje stilova tijekom dana.

Gel za kosu često se koristi za stvaranje strukturiranih i definiranih frizura. Omogućuje snažno učvršćivanje i pomaže u oblikovanju kose u različite stilove, poput šiljaka ili zalizanog izgleda.

Pjena daje kosi volumen i teksturu. Nanosi se na vlažnu kosu i pomaže u podizanju kose, posebno za frizure koje zahtijevaju dodatnu punoću i čvrstoću.

Proizvodi za teksturiranje, poput sprejeva ili pudera, koriste se za dodavanje teksture i prianjanja kosi. Mogu stvoriti raščupane, plažne valove ili pružiti dodatno prianjanje za podignute kose i pletenice.

Vosak za kosu ili pomada koristi se za dodavanje sjaja, kontrole i definicije frizuri. Može se primijeniti za uglađivanje lepršave kose, stvaranje elegantnog izgleda ili dodavanje teksture i razdvajanja kratkim frizurama.

Sprejevi ili kreme za zaštitu od topline koriste se prije upotrebe alata za oblikovanje kose toplinom kako bi se smanjila šteta uzrokovana toplinom. Oni stvaraju barijeru između kose i topline, smanjujući rizik od lomljenja i suhoće.

Kreme za oblikovanje su svestrani proizvodi koji mogu pružiti učvršćivanje, kontrolirati kovrčanje i dodati sjaj kosi. Često se koriste za stvaranje glatkih, elegantnih izgleda ili definiranje kovrča i valova.

Serumi za kosu često su lagani proizvodi na bazi silikona koji pomažu kosi dodati sjaj, glatkoću i upravljivost. Također mogu pomoći u smanjenju kovrčavosti i zaštititi kosu od vlage.

Suhi šampon služi za osvježenje i upijanje viška masnoće s vlasišta, produžujući vrijeme između pranja. Dodaje volumen i teksturu kosi dok joj daje čist izgled.

Sprejevi za oblikovanje, kao što su sprejevi za volumen ili sjaj, pružaju posebne prednosti poput dodavanja volumena, pojačavanja sjaja ili dodavanja završnog dodira frizuri.

 

Zaštitite kosu prilikom korištenja pegli i uređaja za kovrčanje ili ravnanje kose! 

Toplinska zaštita je važna pri oblikovanju kose jer alati za oblikovanje kose toplinom, kao što su pegle, uvijači i sušila za kosu, mogu izložiti kosu visokim temperaturama koje mogu oštetiti.

Toplinska zaštita je ključna:

Smanjuje oštećenje toplinom: alati za oblikovanje kose toplinom mogu doseći visoke temperature koje mogu oslabiti i oštetiti kutikulu kose, što dovodi do suhoće i lomljenja. Proizvodi za toplinsku zaštitu stvaraju barijeru na pramenovima kose, smanjujući izravan utjecaj topline i minimalizirajući štetu uzrokovanu alatima za oblikovanje kose.

Sprječava gubitak vlage: Pretjerana toplina može oduzeti kosi njenu prirodnu vlažnost, ostavljajući je suhom, kovrčavom i sklonom lomljenju. Proizvodi za toplinsku zaštitu pomažu zadržati vlagu, djelujući kao štit od topline i sprječavajući gubitak bitne vlage iz vlasi kose.

Smanjuje kovrčavost: toplinsko oblikovanje može pogoršati kovrčavost ili stvoriti kovrčavost, što rezultira manje dotjeranom i stiliziranom frizurom. Proizvodi za toplinsku zaštitu djeluju na zaglađivanje kutikule kose, smanjujući kovrčavost i razlijetanje i promičući glatkiji, stiliziraniji izgled.

Poboljšava rezultate stiliziranja: proizvodi za toplinsku zaštitu ne samo da štite kosu, već i poboljšavaju proces i rezultate stiliziranja. Mogu pružiti dodatnu lakoću stilizacije i glatkoću kosi, olakšavajući klizanje alata za oblikovanje kroz kosu. To pomaže u postizanju preciznijih i dugotrajnijih stilova.

Sveukupno zdravlje kose: korištenjem toplinske zaštite pomaže u održavanju cjelokupnog zdravlja i kvalitete vaše kose. Smanjenjem oštećenja topline, očuvanjem vlage i smanjenjem kovrčavosti, manja je vjerojatnost da će se kosa lomiti, kao i pojavu ispucalih vrhova i drugtrajnih znakova oštećenja, što dovodi do zdravijeg izgleda kose.

Važno je napomenuti da proizvodi za toplinsku zaštitu nisu zamjena za odgovornu upotrebu alata za oblikovanje kose toplinom. I dalje je bitno koristiti alate na odgovarajućoj temperaturi, izbjegavati prekomjerno izlaganje toplini i raditi pauze između stiliziranja kako bi se kosa oporavila. Dodatno, korištenje proizvoda za toplinsku zaštitu ne eliminira u potpunosti rizik od oštećenja, ali ga značajno smanjuje.

 

Povratak na vrh