• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Šamponi protiv peruti

32 proizvoda

Postavite silazno
Stranica
po stranici

Prhut je učestalo stanje vlasišta koje karakterizira ljuštenje mrtvih stanica kože s vlasišta. Često se manifestira kao bijele ili žućkaste ljuskice na tjemenu i kosi, praćene svrbežom i iritacijom. Prhut mogu uzrokovati različiti čimbenici, uključujući prekomjerni rast prirodne gljivice koja se zove Malassezia, suho vlasište, seboroični dermatitis, osjetljivost na proizvode za njegu kose ili određena medicinska stanja.

Na Beauty Pharamcy webshopu pronađite šampone i tretmane za vlasište koji su posebno dizajnirani za ciljanje i liječenje prhuti. Ovi proizvodi često sadrže aktivne sastojke kao što su pirition cink, selen sulfid, ketokonazol ili salicilna kiselina, koji pomažu smanjiti gljivice, kontrolirati ljuštenje i umiriti vlasište.

Upamtite, dosljednost je ključna pri liječenju prhuti. Redovito korištenje preporučenih proizvoda i pridržavanje pravilne rutine njege kose može pomoći u upravljanju i spriječiti ponovnu pojavu prhuti.

Perut može uzrokovati svrbež i iritaciju vlasišta. Konstantno češanje može uzrokovati daljnju upalu i nelagodu, što može utjecati na cjelokupno zdravlje vašeg vlasišta. Tretiranje prhuti pomaže vratiti zdravlje vlasišta i ublažiti svrbež i iritaciju. Uporno češanje vlasišta zbog prhuti može dovesti do pukotina na koži, čineći je osjetljivom na bakterijske ili gljivične infekcije. Liječenje prhuti pomaže u sprječavanju rizika od sekundarnih infekcija i održava zdravu okolinu vlasišta.

Ljuskice prhuti su vidljive i mogu biti neugodne, posebno kada su vidljive na odjeći ili kosi. Tretiranje prhuti pomaže u uklanjanju ovih ljuskica, poboljšavajući izgled i čistoću vaše kose.

Perut može biti neugodna, jer može uzrokovati nedostatak samopouzdanja. Tretiranjem prhuti možete povratiti svoje samopoštovanje i osjećati se ugodnije i sigurnije u društvenim situacijama.

Perut može utjecati na cjelokupno zdravlje i stanje vaše kose i vlasišta. Tretiranjem prhuti stvarate uravnoteženije i optimalnije okruženje za rast kose te održavate cjelokupno zdravlje i čistoću vlasišta.

 

Povratak na vrh