• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Maska PTFE MASK in MASK - crna

Pakiranje: 1 MASKA (višekratna) + 1 PTFE troslojni filter  (do 30 dana uporabe, zamjenjiv)

4,11 €

PTFE MASK in MASK višekratna maska s troslojnim, PTFE filterom

MASK in MASK. Maska u masci koja se sastoji od vanjske, platnene maske i troslojnog PTFE filtera sa učinkovitosti filtracije bakterija (BFE) od 99,2% i učinkovitosti filtracije čestica (PFE) od 97%. VANJSKA MASKA je dvoslojna, višekratna, periva maska sa ugrađenom fleksibilnom trakom za nos, elastičnim vezicama za uši i nosačima filtera. Ugodna je za dugotrajno nošenje, može se koristiti puno puta i prati u perilici rublja. Umetanjem troslojnog PTFE filtera maska postaje peteroslojna, postaje maska u masci. Vanjska maska donosi stil, eleganciju i udobnost za korisnika dok ga PTFE filter čuva.

Boja maske: crna

VANJSKA MASKA

Višekratna, dvoslojna, pamučna, periva maska sa ugrađenom fleksibilnom trakom za nos i nosačima filtera
Umetanjem PTFE, troslojnog filtera maska postaje peteroslojna - postaje maska u masci
Višekratna uporaba, periva u perilici rublja (na 60 °C), može se peglati
Fleksibilna, traka uz korijen nosa osigurava čvrsto prijanjanje uz lice
Nosači filtera jamče da je filter pravilno postavljen kako bi prekrio nos i usta
Proizvedena u Hrvatskoj
SASTAV maske: 100% pamuk, metalni držači filtera bez nikla, elastične trakice za uši
PTFE, troslojni filter - 'UNUTARNJA MASKA'

SASTAV FILTERA: troslojni filter

1. sloj 100% PP (polipropilen) + 2. sloj PTFE (politetrafluoretilen) membrana + 3. sloj 100% PP

Filter je iznimne kvalitete, a izrađen je od PTFE membrane i netkanog polipropilena. Glavno svojstvo PTFE membrane jest hidrofobnost, zrakopropusnost i otpornost na visoke temperature. PTFE membrana je učinkovita barijera za bakterije i čestice. Testna ispitivanja pokazala su učinkovitost filtracije bakterija (BFE- bacterial filter efficiency) od 99, 2% i učinkovitost filtracije čestica (PFE-particle filter efficiency) od 97%.

ODRŽAVANJE I VRIJEME UPORABE FILTERA

Pri pranju platnene maske u perilici rublja filter je potrebno izvaditi iz maske i dezinficirati minimalno 70-postotnim etilnim alkoholom te pričekati da se osuši. Filter je upotrebljiv dokle god je hidrofoban. Duljina upotrebe filtera ovisi o okruženju kojemu je korisnik izložen, a preporuka je koristiti je do 30 dana svakodnevne upotrebe uz pravilno održavanje. Filter je potrebno zamijeniti ukoliko dođe do mehaničkog oštećenja.
Obavezno oprati masku prije prvog nošenja!

Postavljanje maske na lice i umetanje filtera:
Maska mora dobro prionuti uz lice, u potpunosti prekrivajući nos, usta i bradu (vidi sliku).

Prije stavljanja maske dobro operite ruke (min. 20 sekundi) ili ih dezinficirajte sredstvom za dezinfekciju. U pakiranju je 1 PTFE filter koji se postavlja na način da se umetne u džepić koji se nalazi u gornjem dijelu maske, ispod fleksibilne trake. Džepić se zatvara pomoću dviju kopčica. Otvorite džepić i filter postavite između dva sloja pamučne tkanine tako da dodje do donjeg ruba. Perforirani otvori na gornjem dijelu filtera postavite na otvore kopčica i zatvorite spajanjem.
Postavite masku na lice preko nosa i usta, prekrivajući i bradu. Pomoću fleksibilne trake koja se nalazi u gornjem rubu maske pričvrstite masku uz korijen nosa.
Fiksirajte masku iza uha držeći za vezice koje se nalaze na obje strane maske. Podesite vezice kako biste osigurali ugodno nošenje. Za fiksaciju maske oko uha korištena je elastična, tkana, okrugla gumica.
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Povratak na vrh