• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

NOW

Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.

_ _ _ _ _ 

Tijekom ranih godina 1960.-tih, poduzetnik Elwood Richard pokrenuo je mali lanac trgovina zdrave hrane u području Chicaga pod nazivom Health House. Diplomirani fizikalni kemičar, Elwoodovo kolegijalno istraživanje usredotočilo se na poboljšanje fizičke izvedbe upotrebom zdrave hrane i dodataka prehrani. Znanje koje je stekao tijekom tog vremena ostavilo mu je čvrstu vjeru u dobrobiti prirodnih proizvoda za zdravlje i kvalitetu života te postavilo prve temelje za njegovu cjeloživotnu ljubav prema prehrani i zdravoj hrani.

Nakon što je zbog visoke cijene svojih proizvoda izgubio kupce u lokalnom supermarketu, Elwood je shvatio da kako bi njegove trgovine zdravom hranom opstale i napredovale, trebaju nuditi pristupačne prirodne proizvode. Zdrava hrana ne bi trajala da si je nitko ne može priuštiti. Stoga je pokrenuo vlastitu tvrtku za proizvodnju prirodnih proizvoda za opskrbu svojih trgovina, što mu je omogućilo potpunu kontrolu nad cijenom i kvalitetom proizvoda. NOW® Foods je rođen 1968 godine.

Danas je NOW još uvijek u vlasništvu obitelji Richard i izrastao je u jedan od najprepoznatljivijih brendova u industriji prirodnih proizvoda, pružajući jednu od najopsežnijih linija prirodnih proizvoda dostupnih. NOW je uvijek ostao vjeran Elwoodovoj izvornoj viziji - zadovoljiti potrebe potrošača za zdravom hranom nudeći pristupačne, visokokvalitetne prirodne proizvode.

Povratak na vrh