• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Natural Balance

Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.

_ _ _ _ _

Inovativnost, kvaliteta i učinkovitost zaštitni su znak Natural Balance proizvoda i njihovog branda.

Osnovan 1993. u Americi, savezna država Colorado.

1983. godine, Mark i Caroline Owens osnovali su tvrtku pod nazivom „PEP products“ u Castle Rocku, Colorado. Jedinstveno ime i odlično pakiranje proizvoda privuklo je pažnju brojnih kupaca, koji su uživali u brzom i prirodnom povećanju energije. Pep je ubrzo postao iznimno popularan u dućanima diljem Amerike.

Temelj uspjeha tvrtke bilo je brandiranje, pakiranje i formulacija samih proizvoda, te trajna posvećenost kvaliteti. Od 1998. godine (vrijeme kada je samo nekoliko tvrtki proizvodilo vlastite proizvode), proizvodnja Natural Balancea odvijala se u njihovom vlastitom laboratoriju za razvoj proizvoda i kontrolu kvalitete.

Već više od 30 godina, Natural Balance poboljšava zdravlje ljudi nudeći im specijalizirane dodatke prehrani koji funkcioniraju. Znanstvenim procesom odabira i miješanja najkvalitetnijih sastojaka kreiraju se originalne formule za zdravije i ugodnije živote kupaca koji ih koriste.

Kada je Natural Balance postao dio Nutraceutical obitelji brandova 2004. godine, tranzicija je bila poprilično jednostavna. Nutraceutical je nastavio s tradicijom inovativnosti, kvalitete i učinkovitosti što je postao zaštitni znak Natural Balance proizvoda.

Povratak na vrh