• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

FORMEDS

FORMEDS
Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.

_ _ _ _ _

FORMEDS je mlada, inovativna tvrtka osnovana 2012. godine. U doba užurbanog i nezdravog načina života FORMEDS je prepoznao potrebu za dodacima prehrani s čistim sastojcima provjerenog podrijetla koji će imati pozitivan učinak na ljudski organizam.

Iz toga razloga, od samog početka poslovanja FORMEDS dodaci prehrani ne sadrže nikakve dodatne aditive, umjetna bojila, zaslađivače okusa ili konzervanse.

Svi sastojci FORMEDS dodataka prehrani nalaze se u visoko apsorbirajućem obliku za ljudski organizam te su svi sastojci podvrgnuti brojnim laboratorijskim testiranjima čistoće.

NE SADRŽE KEMIJSKE ADITIVE - proizvodi ne sadrže nikakve kemijske aditive kao što su zaslađivači okusa, umjetna bojila ili konzervanse.

SASTOJCI PRIRODNOG PODRIJETLA - U prahu ili prirodnoj kapsuli, samo za one koji paze na čistoću i porijeklo sastojaka. Bez okusa i mirisa, umjetnih bojila, zaslađivača okusa, šećera, GMO-a ili konzervansa.

BRZA APSORPCIJA U STANICE - Svi sastojci su u visokim dozama i visoko apsorbirajućim oblicima. Brzo djelovanje.

IDEALNI ZA VEGANE I VEGETARIJANCE - Većina proizvoda idealna je za vegane i vegetarijance i za sve one koji paze na svoju prehranu i zdrav način života.

Povratak na vrh