• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

SVAKODNEVNA HIDRATACIJA

Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.

_ _ _ _ _

Synbionyme Svakodnevna njega - linija proizvoda napravljenih za sve tipove kože. Njega se sastoji od gel kreme, hidratantne kreme i univerzalnog seruma.

Gel krema za hidrataciju i blistavost mješovite do masne koće. Krema štiti i hidratizira te kontrolira sjaj i izlučivanje suvišne masnoće na mješovitoj do masnoj koži. Ova nemasna gel-krema s matirajućim učinkom obogaćena je hijaluronskom kiselinom velike molekularne mase. Odmah po nanošenju obnavlja razinu hidratacije kože i adsorbira prekomjerno lučenje sebuma.

Hidratantna krema za normalnu do suhu kožu štiti od onečišćenja i hidratizira te pruža ugodu suhoj koži. Njezina zaglađujuća, kremasta tekstura pruža suhoj koži izuzetnu ugodu. Obogaćena shea maslacom dugotrajno hidratizira suhu kožu i pruža joj osjećaj ugode cijeli dan. U srcu svoje formule sadrži Pro-B kompleks u kombinaciji s antioksidansima i detoksicirajućim agensima koji jačaju prirodnu obranu kože, usporavaju dehidraciju, štite od onečišćenja i sprečavaju prerano starenje. 

Univerzalni serum za sve tipove kože s Pro-B3 kompleksom ojačat će vašu kožu i pružiti joj najveću moguću ugodu. Synbionyme serum sadrži visoku koncentraciju hijaluronske kiseline i Pro-B kompleksa koji jačaju prirodnu obranu kože. Pro-B3 kompleks je originalna kombinacija triju prirodnih sastojaka probiotika, prebiotika i omega masnih kiselina 3, 6, 9. Dan za danom, vaša koža je sve ljepša i obnovljena. Ten je ujednačeniji i vraćen mu je zdravi sjaj.

Povratak na vrh