Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
  • Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Acidic Bonder Concentrate

2 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

Sustav Acidic Bonder djeluje korištenjem pH-uravnotežene formule koja pomaže ponovno uravnotežiti i vratiti prirodnu pH razinu kose. Pomaže zaštititi kosu od oštećenja izazvanih kemijskim procesima kao što su bojanje, highlights ili trajna, dok također poboljšava cjelokupno stanje i izgled kose.

Ističemo Redken Acidic Bonder Concentrate - profesionalni proizvod za njegu kose dizajniran za zaštitu i jačanje kose tijekom kemijskih tretmana, kao što su bojanje kose ili drugi kemijski tretmani. Acidic Bonder Concentrate djeluje tako da uravnotežuje pH razine kose i pruža zaštitni štit. Sadrži mješavinu limunske kiseline, maleinske kiseline i anionskih polimera koji zajedno jačaju strukturu kose, sprječavaju oštećenja i poboljšavaju cjelokupno zdravlje kose.

Kada se nanese na kosu, Acidic Bonder Concentrate pomaže zatvoriti kutikulu, zadržavajući vlagu i hranjive tvari. To pomaže poboljšati elastičnost, snagu i olakšava stilizaciju kose. Osim toga, pomaže smanjiti blijeđenje boje i poboljšati živost boje, što ga čini osobito korisnim za one koji često boje kosu.

Acidic Bonder Concentrate obično koriste profesionalni frizeri kao dio Redkenovog višestupanjskog sustava. Obično se nanosi nakon bojanja kose ili kemijskog tretmana, nakon procesa šamponiranja. Proizvod se ostavi na kosi određeno vrijeme kako bi mogao djelovati, a zatim se temeljito ispere.

Uključivanjem Acidic Bonder Concentrate u rutinu njege kose, može pomoći u zaštiti i jačanju kose, kao i pružiti optimalne rezultate tijekom i nakon kemijskih tretmana.

Povratak na vrh