• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Redken NYC

Redken NYC
Filteri
Mogućnosti kupnje
Cijena

49 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

Paula Kent suosnovala je Redken Laboratories 1960. godine.

Koristeći 3000 dolara koje je zaradila pojavljivanjem u reklami za pivo, Paula Kent i njezin frizer Jheri Redding (koji je formirao ime "REDKEN") pokrenuli su Redken s tri proizvoda i intenzivnim programom edukacije za frizere. Formule su razvijene na temelju tri principa:

  • Proteinska tehnologija (budući da se kosa sastoji prvenstveno od proteina)
  • Kiseli pH od 4,5-5,5, nadopunjujući prirodni pH kose i kože
  • Proizvodi koje preporučuju isključivo licencirani kozmetolozi u profesionalnim salonima

Ovim je Paula Kent revolucionirala industriju profesionalne njege kose i za stiliste i za klijente. Njen pionirski duh se njeguje i ona ostavlja iza sebe naslijeđe koje danas održava brend.

Redken nudi širok raspon profesionalnih proizvoda za njegu kose koji zadovoljavaju različite potrebe i probleme kose. Neke od ključnih kategorija proizvoda koje nudi Redken uključuju:

Šamponi: Redken nudi raznolik izbor šampona formuliranih za različite tipove i probleme kose. Bez obzira imate li suhu, oštećenu, obojenu ili masnu kosu, Redken je razvio šampone dizajnirane za specifične potrebe i promicanje zdrave, lijepe kose.

Regeneratori: Redken nudi niz regeneratora koji nadopunjuju njihove šampone i pomažu u njegovanju, hidrataciji i raščešljavanju kose. Ovi regeneratori su formulirani za poboljšanje stilizacije kose, uspostavljanje ravnoteže vlage te pružaju ciljanu njegu za specifične probleme kose.

Tretmani i maske: Redken nudi razne tretmane i maske koje pružaju intenzivnu njegu za rješavanje specifičnih problema s kosom. Ovi tretmani uključuju maske za dubinsko regeneriranje, tretmane za obnavljanje, produživače boje i još mnogo toga, osmišljene za obnovu i poboljšanje stanja kose.

Proizvodi za oblikovanje: Redken nudi široku lepezu proizvoda za oblikovanje za različite frizure, teksture i razine učvršćivanja. Uključujuči sprejeve za kosu, gelove, pjene, kreme za oblikovanje i serume koji pomažu oblikovanju, volumenu, zaglađivanju i dodavanju teksture ili sjaja kosi.

Proizvodi za zaštitu od topline: Redken također nudi proizvode za zaštitu od topline kao što su sprejevi i serumi koji pomažu u zaštiti kose od oštećenja uzrokovanih alatima za oblikovanje toplinom kao što su pegle, uvijači i sušila za kosu.

Sustavi za njegu kose: Redken nudi sveobuhvatne sustave za njegu kose prilagođene specifičnim problemima kose, kao što su jačanje, povećanje volumena, zaštita boje i ravnoteža vlage. Ovi sustavi obično uključuju kombinaciju šampona, regeneratora i proizvoda za tretmane kako bi se osigurao potpuni režim njege kose.

Povratak na vrh