• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

LIFT ESSENTIEL - anti-age njega

Kao stručnjak za biotehnologiju, PATYKA udružuje revitalizirajuću snagu anđelike (Angelica), sa snažnim anti-age učinkom biljne alternative retinolu u borbi protiv bora, gubitka čvrstoće i sjaja.


SMANJUJE BORE - VRAĆA ČVRSTINU - DAJE SJAJ.

7 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _ 

PATYKA LIFT ESSENTIEL - Kako starimo, bore se produbljuju, konture lica se opuštaju, a koži nedostaje čvrstoća i elastičnost. Spajanjem biotehnologije i zelene kemije, Lift Essentiel asortiman proizvoda budi osnovne funkcije kože, kako bi je revitalizirao zahvaljujući ekskluzivnoj kombinaciji GreenTECH (zelene tehnologije) aktivnih sastojaka za trostruki učinak protiv starenja: korekciju bora, čvrstoću i blistavost.

Biljna alternativa retinolu:

Posebno se ističe 100% prirodna djelatna tvar koja se dobiva iz biljke Vigna Aconitifolia, koja raste u sušnim područjima južne Azije. Učinak protiv starenja jednak je običnom retinol. Prednost korištenja biljne alternative retinola je ta što je nježniji prema koži.

Čista i prirodna hijaluronska kiselina:

Ovaj važan sastojak anti-age njege stvara zaštitni sloj na koži, trenutno učvršćuje kožu, puni kožu i hidratizira kožu. Osim toga, čista i prirodna hijaluronska kiselina stimulira sintezu kolagena i potiče mikrocirkulaciju.

 

 

Povratak na vrh