• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

HYDRA - linija za hidrataciju

5 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

PATYKA donosi ritual hidratacije s HYDRA kolekcijom: stvarno čista i učinkovita njega za intenzivno navlaženu i zaštićenu kožu. Svježe i hidratantne formule proizašle iz biotehnologije, sa 100% prirodnim, cvjetnim i voćnim mirisom.

Savršeno hidratizirana koža u 2 koraka
1.) DUBINSKA HIDRATACIJA
Hidratantni booster serum spašava žednu i umornu kožu zahvaljujući svojoj nevjerojatno hidratantnoj formuli gel-kreme prožetoj hijaluronskom kiselinom, Tremellom i vodom s ledenjaka Mont Blanc.

2.) ZAŠTITA HIDROLIPIDNOG FILMA
Hidratantni umirujući fluid najbolji je saveznik normalne kože koja je lagano dehidrirana. Zahvaljujući svojoj svilenkastoj formuli, vodi s ledenjaka Mont Blanc i biljnim kompleksima Pro-Ceramides ova krema predstavlja neizostavni korak u dnevnoj rutini hidratacije.

Hidratantna umirujuća krema obogaćena je organskim maslacem manga, te je prikladna za dehidriranu i suhu do vrlo suhu kožu.

Aktivni sastojci PATYKA HYDRA linije:

Tremella - Ova želatinozna bijela gljiva, koja raste na drveću u tropskim krajevima, hidratizira kožu i štiti je zahvaljujući svojim iznimnim svojstvima vlaženja i stvaranja zaštitnog sloja.

Voda ledenjaka Mont Blanc - Skuplja se neposredno nakon putovanja kroz alpske stijene. Njegova čistoća i bogatstvo mineralnim solima i elementima u tragovima čine ga hidratantnim aktivnim sastojkom, bitnim za vitalnost kože.

Proceramidni biljni kompleks - Molekule sa strukturom vrlo bliskom kožnim ceramidima, djeluju biomimikrijski i popravljaju kožnu barijeru stimulirajući sintezu epidermalnih lipida. Međustanični cement je ojačan i pomaže u održavanju hidratacije kože.

Biljni bisabolol - Ovaj izolirani biljni ekstrakt prirodno je prisutan u kamilici. Za razliku od sintetskog bisabolola, biljni bisabolol sadrži aktivni oblik i bit će učinkovitiji pri nižim dozama. Štiti dehidriranu ili oštećenu kožu smanjujući zategnutost i vraćajući koži gipkost.

Čista i prirodna hijaluronska kiselina - Ovaj važan sastojak anti-age njege stvara zaštitni sloj na koži, trenutno učvršćuje kožu, puni kožu i hidratizira kožu. Osim toga, čista i prirodna hijaluronska kiselina stimulira sintezu kolagena i potiče mikrocirkulaciju.

Povratak na vrh