• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

DEFENSE ACTIVE - linija za blistavost kože

-50% za kupnju PATYKA proizvoda linije Defence Active od 6.64 € (ne odnosi se na promo pakiranja)!

Vrijedi od 10.06. do 31.08.2024.!

6 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _ 

PATYKA Defense Active - linija je nova kolekcija od 5 visoko učinkovitih proizvoda za njegu lica, koji štite kožu od svakodnevnih agresija i pospješuju aktivnost stanica.

Štiti vašu kožu i vraća joj prirodni sjaj.
Koža je svakodnevno izložena čimbenicima iz okoliša i ponašanja (onečišćenje, stres, umor...) koji uzrokuju nakupljanje toksina i dehidraciju.

Vaš dnevni i noćni ritual "Defense Active" cilja na ove uzroke, koji su u korijenu pogoršanja kvalitete kože u 4 koraka:

1. DETOKSICIRA s detoksicirajućim noćnim koncentratom,
2. OSVJETLJAVA zahvaljujući energizirajućem gelu za područje oko očiju,
3. VRAĆA SJAJ zahvaljujući obnavljajućem serumu za blistavost,
4. ŠTITI zahvaljujući Multi-protection kremi za suhu ili normalnu do mješovitu.

Dan za danom nestaju znakovi umora, poboljšava se kvaliteta kože, a ten je blistav.

Aktivni sastojci ove linije: 

Oligosaharid smeđe alge - ovaj aktivni sastojak djeluje kao štit, sprječavajući čak i najmanje čestice onečišćenja da dopru do kože.

Ekstrakt cvijeta sofore - ovaj cvijet raste na drvetu poznatom kao Evodija, koje je specifično po tome što podnosi sušu i niske temperature. Ekstrakt cvijeta ovog stabla sposoban je sintetizirati dva ključna antioksidativna enzima, koji jačaju prirodnu obranu kože i čine je otpornom na oksidativni stres i onečišćenje.

Čista i prirodna hijaluronska kiselina - ovaj važan sastojak anti-age njege stvara zaštitni sloj na koži, trenutno učvršćuje, popunjava i hidratizira kožu. Osim toga, čista i prirodna hijaluronska kiselina stimulira sintezu kolagena i potiče mikrocirkulaciju.

Morski biokompleks - čisti i prirodni kompleks polisaharida koje proizvodi morski plankton, ovaj savršeni aktivni sastojak potiče obnovu stanica i poboljšava teksturu kože.

Kompleks biljnih stanica- Ovaj učinkoviti kompleks kombinira prednosti:

  • Kofein - koji potiče eliminaciju toksina povećanjem mikrocirkulacije u koži.
  • Peruanski noćurak - potiče proizvodnju energije u stanicama.

Goji bobice - Iznimno bogate aminokiselinama, mineralima i karotenoidima, ove bobice sadrže 500 puta više vitamina C od naranče. Upravo zbog toga, proizvodi koji sadrže ovaj aktivni sastojak potiču obnovu stanica, eliminaciju toksina i vraćaju sjaj koži lica.

Povratak na vrh