• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

LOTION UNIVERSELLE - svi tipovi kože

1 proizvod

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

Svi tipovi kože ne reagiraju na isti način na vanjske agresije (hladnoća, zagađenje, UV itd.). Neki su osjetljiviji od drugih. To su reaktivne kože, koje se češće nazivaju osjetljive kože, koje treba razlikovati od alergijskih koža. Osjetljiva koža nije samostalan tip kože, radi se i o suhoj i o masnoj koži.

Osjetljiva koža je svakodnevno neugodna, zategnuta, svrbež, crvena, vruća... Ove reakcije su posljedica pojačane osjetljivosti živčanog sustava i promjene kožne barijere. 70% žena navodi da svakodnevno osjeća nelagodu i psihičku nelagodu zbog osjetljivosti kože. 

Noreva Univerzalni losion za sve tipove kože, čak i one najosjetljivije omekšava i uklanja šminku, uključujući vodootpornu šminku.

Noreva, prethodnici dobrobiti kože, inovira i razvija po prvi put u dermatološkom svijetu neurokozmetiku sposobnu podići prag osjetljivosti kože i obnoviti epidermu. Manje reaktivna, umirena i obnovljena, koža ponovno dobiva trenutnu ugodu i dugotrajnu dobrobit. 

Posebno formulirano mlijeko za čišćenje sa ili bez ispiranja svih tipova kože, čak i one najosjetljivije, micelarni losion Universelle® omekšava i uklanja šminku, uključujući vodootpornu šminku. Njegova formula visoke tolerancije omogućuje sigurnu upotrebu za higijenu lica, kao i za bebe i djecu. Ova mliječna vodica pruža zadovoljstvo i udobnost korištenja, a kožu ostavlja čistom, mekom i umirenom. 

Povratak na vrh