• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

SENSIDIANE - osjetljiva i netolerantna koža

6 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

Koža je odraz naših emocija. Neugoda, grijanje, trnci, svrbež znakovi su osjetljive ili netolerantne kože koja ponekad može uzrokovati svakodnevnu nelagodu i poteškoće u odnosima s drugima. Sensidiane: njega osjetljive kože.

Pionir u svijetu njege osjetljive kože, Sensidiane je prva umirujuća neurokozmetička linija koja pruža trenutačno i trajno olakšanje osjetljivoj do netolerantnoj koži, istovremeno pružajući esencijalnu hidrataciju i prehranu. Ovaj niz njege za osjetljivu kožu prati vas svakodnevno, od jutra do večeri. Sensidiane nudi nježna i umirujuća sredstva za uklanjanje šminke te serume i kreme za vašu osjetljivu kožu. 

Umirujući serum za reaktivnu i netolerantnu kožu lica. Visokokoncentrirani univerzalni serum s protuupalnim i umirujućim djelovanjem hidratizira i hrani kožu, jača obrambene mehanizme kože i smanjuje reaktivnost kože. Dugoročnim korištenjem jača obrambene mehanize kože i smanjuje reaktivnost kože.

Krema za osjetljivo, upaljeno i suho područje oko očiju i nadražene kapke. Zahvaljujući dvjema hijaluronskim kiselinama velike i male molekularne mase, ova krema hidratizira, obnavlja i štiti. Obogaćena sastojkom SkinAP i bez konzervansa, ova krema svojom laganom teksturom pruža osjećaj umirenosti i svježine već od prve primjene, a istodobno jamči djelotvornost, sigurnost i zaštitu uz minimalni broj uključenih sastojaka.

Micelarna voda za čišćenje osjetljive i netolerantne kože s protuupalnim i umirujućim djelovanjem. Proizvod za čišćenje lica, područja oko očiju i usnica. Uklanja šminku, umiruje, osvježava. Proizvod visoke tolerancije s formulom testiranom pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom.

Povratak na vrh