• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

SENSIDIANE AR - koža sklona crvenilu

3 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

Lokalno ili difuzno crvenilo, vidljive neugledne žile, crvenilo ili osjećaj pregrijanosti neugodni su i vidljivi znakovi od kojih pati koža sklona kuperozi. Psihoemocionalne posljedice su važne jer su ovi znakovi na koži često povezani s negativnim emocijama (loša kontrola sebe, svojih osjećaja itd.) Sensidiane AR: njega protiv crvenila i rosacee.

Noreva Sensidiane AR je linija najnovije generacije koju su razvili laboratoriji NOREVA koja omogućuje kontrolu reakcije kože i smanjenje pojave crvenila. Zahvaljujući inovativnim teksturama i tehnologiji kontrole ispiranja, Sensidiane AR tretmani protiv crvenila i kuperoze pružaju jedinstven odgovor na ujednačavanje tena, maskiranje nesavršenosti i smanjenje pojave crvenila. Umirena, koža ponovno dobiva ujednačen ten. 

Krema za njegu kože sklone crvenilu i s proširenim kapilarama, sprječava daljnju vazodilataciju i neovaskularizaciju te djeluje blago korektivno zahvaljujući česticama zelenog sedefa. Sinergija NeutrazenaTM Pro, u kombinaciji s inovativnim Calmactiv kompleksom izravno djeluje na čimbenike koji uzrokuju proširenje i slabljenje kapilara. 

Svijetla nijansa CC tonirane kreme SPF30 za kožu sklonu kuperozi. Ova krema u boji posebno je formulirana za osjetljivu kožu sklonu rozaceji. U jednom koraku hidratizira, štiti (SPF30 za visoku zaštitu od sunca), umiruje, smanjuje crvenilo i korigira nesavršenosti. Njezina nemasna tekstura brzo se upija, pokriva sve tipove crvenila i ostavlja kožu baršunasto mekom i ugodnom. 100% mineralni filter.

Povratak na vrh