• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

PSORIANE - za kožu sklonu psorijazi

4 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

Crvene mrlje različitih veličina, osjećaj svrbeža i nelagoda na koži karakteriziraju kožu sklonu psorijazi. Često prisutni na rubovima tjemena, na laktovima, koljenima, leđima ili čak na cijelom tijelu i licu, ovi kožni znakovi imaju značajan negativan utjecaj na kvalitetu života i samopoštovanje.

Noreva Psoriane za kožu sklonu psorijazi linija za svakodnevnu pomoć pružajući trenutno i trajno olakšanje, zahvaljujući nježnim sastojcima i odgovarajućim proizvodima za higijenu i njegu.

Umirujući gel za pranje psorijatične kože je nježno čisti kožu. Razvijen pomoću snažnog umirujućeg kompleksa CalmiPso i obogaćen keratolitičkim i hidratantnim aktivnim sastojcima. Odmah umiruje kožu, sprječava suhoću kože i pomaže ukloniti ljuskavost kože.

Intenzivni šampon za psorijatično vlasište s visokom koncentracijom protuupalnog kompleksa CalmiPso, ciljano djeluje na glavne čimbenike koji dovode do upale te pruža trenutačno i dugotrajno olakšanje. Razvijen korištenjem keratolitičkih agensa, pomaže ukloniti mrlje i ljuskavost te uspostavlja fiziološku ravnotežu kože vlasišta. Njegova nježna baza, obogaćena sastojcima za regeneraciju, savršeno čisti, lako se ispire i kosu čini mekom, lepršavom i lakom za uređivanje. 

Povratak na vrh