• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

IKLEN+ - nepravilna hiperpigmentacija

IKLEN+ - nepravilna hiperpigmentacija

7 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

Sunce i godine glavni su čimbenici koji izazivaju pigmentne mrlje. Ove smeđe mrlje pojavljuju se postupno i uglavnom zahvaćaju zrelu kožu. Najčešće su benigni, no njihov intenzitet moguće je smanjiti odgovarajućim, neagresivnim depigmentirajućim tretmanima s višestrukim djelovanjem.

Noreva Iklen + prva je depigmentirajuća linija protiv starenja visoke učinkovitosti s depigmentirajućim i antioksidativnim djelovanjem. Uz Iklen +, laboratoriji Noreva nude set tretmana protiv starenja i depigmentacije koji nude posebno tražen dvostruki učinak za očuvanje zrele kože od tragova vremena.

Za sve žene starije od 35 godina koje žele spriječiti i ispraviti sve znakove starenja, laboratoriji Noreva osmislili su IKLEN + Pure reverse, liniju od 4 tretmana za lice formulirana s vitaminom C, koji istovremeno djeluju na: sjaj, bore, mrlje i čvrstoću. 

IKLEN+ PURE C REVERSE: sprječava i ispravlja sve znakove starenja. Njegova formulacija kombinira vitamin C s visokotehnološkim aktivnim sastojcima uključujući duo hijaluronske kiseline, vitamin PP i depigmentirajući aktivni resorcinol, kako bi istodobno djelovao na sve znakove starenja Nova rutina za lice za žene koje žele sačuvati svoju mladost.

Povratak na vrh