• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

CICADIANE - oštećena i nadražena koža

3 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

Koža je naša prva zaštita od vanjskih utjecaja. U bilo kojoj životnoj dobi mnoge situacije (posjekotine, opekline, estetski zahvati i sl.) mogu dovesti do njenog slabljenja, čime postaje reaktivnija na vanjske agresije, uz moguća oštećenja kože.

Nova generacija zaštitne obnavljajuće njege koja uključuje jedinstvenu i patentiranu kombinaciju dermaseptina i hijaluronske kiseline, asortiman Cicadiane® obnavlja zaštitni sloj epiderme u svim situacijama i osigurava optimalnu hidrataciju i obnovu područja koja su pretrpjela različite promjene. Koži se vraća estetski izgled i prirodna gipkost.

Umirujuća i obnavljajuća mast s patentiranim kompleksom srebra i hijaluronske kiseline za oštećenu kožu uslijed ozljeda, iritacija ili operativnih zahvata. Ubrzava proces obnavljanja kože za 40% kroz tri dana korištenja. Pogodan i za najmlađe, proizvod se može koristiti za lice i tijelo.

Umirujuća i obnavljajuća krema za njegu kože s patentiranim kompleksom srebra i hijaluronske kiseline, za oštećenu kožu uslijed ozljeda, iritacija ili operativnih zahvata. Ubrzava proces obnavljanja kože za 40% kroz tri dana korištenja. Pogodan i za najmlađe, proizvod se može koristiti za lice i tijelo.

Povratak na vrh