• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

AQUAREVA - dehidrirana koža

AQUAREVA - dehidrirana koža

14 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

Ako je voda, element izvorne čistoće, izvor života i sjaja, ona također ima neporecive vrline ljepote na koži. Koža se svakodnevno suočava s višestrukim napadima koji mijenjaju njezinu prirodnu ravnotežu: dehidrira, osjeća se neugodno, gubi sjaj i osjeća se zategnuto.

Noreva Aquareva - dehidrirana koža - hidratantna linija proizvoda za njegu dehidrirane kože. Laboratoriji Noreva razvili su Aquarevu, prvu 24-satnu liniju za obnavljanje vode. Izbor hidratantnih tretmana osmišljenih da dovedu vitalnu vodu u kožu, očuvaju njezinu ravnotežu i obnove njezine prirodne procese hidratacije.

Obogaćena biserima vode s ledenjaka, Aquareva je formulirana kako bi se brinula o bitnim stvarima zahvaljujući inovativnoj formuli koja je prilagođena svakoj osobi i omogućuje kombinaciju najnovijih tehnoloških dostignuća kao što je sprječavanje učinaka plave svjetlosti. Za dehidriranu kožu ili jednostavno za zaštitu od dnevnih agresija, Aquareva hidratantne kreme vaši su saveznici, od večeri do jutra.

Hidratantni serum omogučava 24-satnu hidrataciju i obnovu kože s dvije hijaluronske kiseline. Sa svojom visokom koncentracijom mikroinkapsulirane najčišće vode s ledenjaka i s dvjema ekskluzivnim hijaluronskim kiselinama velike i male molekularne mase u svome sastavu, Aquareva serum pruža intenzivnu hidrataciju kože obnavljanjem hidrolipidne barijere.

Hidratantni piling za lice s formulom bez sapuna za dehidriranu kožu. Piling Aquareva potiče obnavljanje stanica i uklanja mrtve stanice epidermisa zahvaljujući nježnom pilingu sitnim bambusovim zrncima. Istodobno, patentirani hidro-esencijalni kompleks baziran na čistoj, kapsuliranoj vodi švicarskih ledenjaka zadužen je za trenutnu i produljenu hidrataciju.

Posebno formulirana bogata krema za osjetljivu suhu i vrlo suhu kožu koja pruža 24-satnu hidrataciju. S mikroinkapsuliranom najčišćom vodem s ledenjaka ova krema bogate teksture sadrži hidroesencijalni kompleks, hidrokaptore retikulirane hijaluronske kiseline, hidrastim 4C i esencijalne masne kiseline Ω-3 i Ω-6, osiguravajući koži intenzivnu hidrataciju te istodobno joj pružajući trenutačan i dugotrajan osjećaj ugode.

Povratak na vrh