• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

ACTIPUR - osjetljiva mješovita i masna koža

7 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

Od početka puberteta do odrasle dobi, koža može blistati, otkrivati ​​neugledne nesavršenosti i predstavljati izraženu osjetljivost. Te kožne promjene i osjetljivost mogu imati stvaran utjecaj na kvalitetu života i društvene veze. Noreva Actipur - osljetljiva i mješovita masna koža, linija njeguje i čisti ovaj tip kože. 

Pjena za čišćenje lica za masnu i osjetljivu kožu sklonu prištićima regulira sebum i smanjuje proliferaciju bakterija. Može se koristiti za brijanje kraće brade. Proizvod visoke tolerancije. Ne sadrži parabene.

Gel za pranje lica posebno formuliran za masnu i osjetljivu kožu sklonu prištićima. Ovaj gel za pranje nježno otklanja nečistoće i prekomjerni sebum. Vašu kožu čini čistom te spremnom za pravu dermatološku njegu. Proizvod je namijenjen odraslima i djeci starijoj od 3 godine.

Krema protiv nesavršenosti za masnu i osjetljivu kožu sklonu prištićima. Pomaže odstraniti prištiće zahvaljujući kombinaciji patentiranog kompleksa iznimno učinkovitih sastojaka: fitosfingozina i kompleksa vitamina PP. Zahvaljujući multilamelarnoj strukturi omogućeno je lako prodiranje sastojaka u gornje slojeve kože. Pomaže pročistiti kožu sklonu prištićima i vraća joj homeostatsku ravnotežu.

Povratak na vrh