• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Volumize - TANKA I RAVNA KOSA

Volumize - TANKA I RAVNA KOSA

2 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

Lazartigue Volumize - vratite volumen kosi dvostrukom njegom Volumize. Šampon od rižinih proteina sa zaštitnim učinkom i sprej za volumen, koji jača kosu i smanjuje statički elektricitet.

Zašto vašoj kosi nedostaje volumena?

Promjer korteksa dlake razlikuje se od osobe do osobe: što je manja, to je kosa finija i manja je gustoća. Iako je ovaj promjer uglavnom određen genetskim čimbenicima, on također može biti rezultat neuravnotežene prehrane ili korištenja pretjerano agresivnih tretmana, koji vlaknima kose mogu uskratiti hranjive tvari koje su im potrebne za zdrav i jak rast.

Kosa se tada čini ravnom, a čak i nakon češljanja efekt volumena brzo opada. Imati tanku kosu nije povezano s gustoćom vaše kose, već s promjerom vlakna vlasi. Prema tom promjeru postoje dakle tri vrste dlaka: fina, srednja i gusta. Osobe s tankom kosom imaju manje materijala od ostalih tipova kose.

To rezultira kompliciranijom odjećom. Zbog toga kosa ima tendenciju biti ravna i bez volumena. Nanošenje previše bogatih regeneratora ili maski može otežati kosu, zamastiti je i učiniti još ravnijom. Tretman za volumen, posebno formuliran za tanku kosu, može joj pomoći da dugotrajno vrati oblik i teksturu.

Fine dlake općenito su brojnije. To znači veći broj folikula dlake. Folikuli dlake povezani su s lojnim žlijezdama, koje proizvode sebum. Logično, više žlijezda lojnica povezano je s većom proizvodnjom sebuma. Nakupljanje materijala u korijenu dlake ima tendenciju spljoštiti je i otežati.

Neki proizvodi nisu prikladni za ovu kosu i spljoštit će je. Šamponi, regeneratori ili tretmani ponekad su previše hranjivi i hidratantni, što može smanjiti vlakna tanke kose, čineći je ravnom i manje voluminoznom.

Osim toga, vanjski uzroci poput onečišćenja mogu imati negativnu ulogu na vašu kosu. Onečišćenje će donijeti višak materijala i ubrzati proizvodnju sebuma koji, kao što sada znamo, guši kosu i uzrokuje gubitak volumena.

Naposljetku, što je fina kosa duža, to će više biti sklona spljoštiti je i povući prema dolje zbog svoje težine. To ih čini težim i ravnijim. Ali fina kosa ne znači nužno ravnu kosu. Postoji nekoliko trikova kako svojoj kosi vratiti volumen.

Kako do voluminozne kose?

Vratite volumen svojoj kosi pomoću proizvoda za dvostruku njegu volumena kose. Šampon s proteinima riže sa zaštitnim učinkom i sprejom za teksturu koji jača kosu i smanjuje statički elektricitet. Volumize šampon sadrži 93% sastojaka prirodnog podrijetla.

Kako bi se povećao volumen tanke, ravne kose, šampon Volumize obogaćen je rižinim proteinom, botaničkim aktivnim sastojkom, koji vlaknu daje gustoću i tvar pričvršćujući se za njegovu površinu bez otežavanja. Učinkoviti od prve upotrebe, ovi biljni proteini trenutno daju dugotrajan prirodni volumen. Poznati i po svojim hranjivim svojstvima, proteini riže stvaraju zaštitni film na kosi, koja tako ostaje trajno hidratizirana. Lagana, podatna i voluminozna, kosa otkriva svu svoju ljepotu.

Zatim upotrijebite Volumize sprej. Ovaj sprej za oblikovanje s ekstraktima proteina botaničke riže smanjuje statički elektricitet u finoj, ravnoj kosi, dok dodaje volumen i sjaj. Njegova formula koja se temelji na 97% sastojaka prirodnog podrijetla također ima hranjiva svojstva. Sadrži biljne proteine ​​riže, polimer za oblikovanje kose, koji oblaže kosu zaštitnim filmom.

Povratak na vrh