• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Rebalance - MASNO VLASIŠTE, SUHI VRHOVI

1 proizvod

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

Lazartigue Rebalance linija - kako biste obnovili ravnotežu vaše kose, koja je i masna u korijenu i suha na vrhovima, Rebalance veganski šampon, bogat spirulinom i rižinim octom, pročišćava vlasište i hidratizira vrhove.

Kako liječiti kosu s masnim korijenom i suhim vrhovima?

Imati mješoviti tip kose zahtijeva i reguliranje viška sebuma prisutnog na tjemenu i hranjenje vrhova. Za to je potrebno koristiti odgovarajuće proizvode za kosu kako bi se uspostavila ravnoteža kose. Osim prirode vaše kose, nekoliko čimbenika može uzrokovati masni korijen i suhe vrhove poput stresa, hormonalne neravnoteže ili upotrebe proizvoda koji su previše abrazivni.

Koju rutinu koristiti?

Za borbu protiv ove pojave postoji samo jedno rješenje: preispitajte svoju rutinu friziranja i prilagodite je svojoj mješovitoj kosi.

Preporučujemo Lazartigue Rebalance šampon koji se sastoji od 94% sastojaka prirodnog podrijetla. Njegova veganska formula ponovno uravnotežuje pH vlasišta, uklanja višak sebuma i hidratizira vlasište. Pročišćena, hidratizirana do vrhova, kosi se vraća lakoća, gipkost i sjaj. Nema više masne kose i oštećenih vrhova.

Namijenjen problemima masnog korijena/suhih vrhova, Rebalance šampon nježno uklanja višak sebuma i nečistoće. Njegova veganska formula kombinira hidratantnu moć biljne spiruline i pročišćavajuća svojstva rižinog octa. Korijen i vrhovi nalaze idealan balans: kosa je lagana, meka i sjajna.

Glavni prirodni aktivni sastojci: Rižin ocat: poznat od antike po svojim pročišćavajućim svojstvima. Rižin ocat uklanja sve nečistoće, daje kosi sjaj i potiče mikrocirkulaciju vlasišta.

Biljna spirulina: dobivena iz certificiranih organskih mikroalgi, spirulina štiti vlakna kose od dehidracije.

Ne ustručavajte se rasporediti šampone što je više moguće kako ne biste iziritirali vlasište.

Konačno, dajte prednost proizvodima bez sulfata, silikona ili parabena koji nisu prirodni i imaju učinak tretiranja vaše kose samo na površini.

Sulfati: to su tvari koje omogućavaju pjenjenje šampona.

Silikoni: daju kosi sjajnu i podatnu stranu.

Parabeni: Parabeni su dio obitelji konzervansa. Oni sprječavaju razvoj bakterija ili gljivica u šamponima i regeneratorima koji bi mogli utjecati na zdravlje potrošača.

Povratak na vrh