• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Purify - MASNO VLASIŠTE

Purify - MASNO VLASIŠTE

3 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

LAZARTIGUE Purify - Recite zbogom masnoj kosi s ovim novim 100% veganskim ciljanim ritualom koji upija nečistoće i uklanja ostatke istih. Zahvaljujući prirodnom aktivnom sastojku: bijeloj glini, vaše vlasište je očišćeno...

Koji su uzroci masne kose?

Sebum izlučuju žlijezde lojnice, prisutne u korijenu dlake. Štiti vlasište od isušivanja zahvaljujući zaštitnom, hidrolipidnom filmu. Kada je proizvodnja sebuma prevelika, kosa tada otežano diše i nakuplja sebum.

Uzroci masne kose mogu biti brojni:

  • Neuravnotežena prehrana,
  • Razdoblje umora i/ili stresa,
  • Uzimanje određenih lijekova,
  • Prečesto pranje (neodgovarajućim šamponima),
  • Onečišćenje, izloženost suncu,
  • Hormoni.

Kako liječiti masnu kosu?

Što se tiče masne kose, naš stručnjak Lazartigue savjetuje provođenje tretmana prije šamponiranja kako bi se ograničilo prekomjerno stvaranje sebuma. Za svako pranje potrebno je rasporediti učestalost šamponiranja kako ne bi iziritirali vlasište.

Zašto koristiti Lazartigue rutinu pročišćavanja?

Lazartigue nudi rutinu pročišćavanja, prikladnu za masno vlasište. Asortiman se sastoji od 3 veganska proizvoda, bez sulfata i silikona. Purify Extra šampon, Purify šampon i Purify regulirajući tretman prije šamponiranja.

Prvi proizvod u liniji Purify je regulirajući tretman prije šamponiranja. Ovaj tretman uklanja nečistoće i pore s vlasišta kako bi se spriječio višak sebuma. Nanesite ga prije šamponiranja kako biste pročistili vlasište i trajno regulirali višak sebuma zahvaljujući detoksikacijskim svojstvima bijele gline. Sastavljena od 95% sastojaka prirodnog podrijetla, njegova formula pomaže vašoj kosi vratiti gipkost i lakoću.

Lazartigue također nudi Purify šampon s 95% prirodnih sastojaka za čišćenje kose bez oštećenja. Preporuča se za masnu, tanku kosu osjetljivu na vanjske utjecaje. Za nježno čišćenje masnog vlasišta, Lazartigue Purifying Shampoo obogaćen je bijelom glinom.

Moćni prirodni mineralni aktivni sastojak bijele gline poznat je po svojim upijajućim svojstvima. Uklanja nečistoće i toksine koji začepljuju pore na tjemenu. Pročišćavajuća, bijela glina djeluje kao regenerator sebuma u borbi protiv viška sebuma.

Purify Extra šampon, sa svježim mirisom soka aloe vere i voćnim okusom, pogodan je za vrlo masnu kosu, koja postaje masna isti dan. Sastavljen od 92% prirodnih sastojaka obogaćenih voćnim kiselinama, dubinski čisti kosu koja se vrlo brzo masti.

Purify Extra šampon djeluje kao piling na tjemenu i smanjuje proizvodnju sebuma.

Od prve uporabe, vlasište je vidljivo pročišćeno i reoksigenirano. Smanjuje se proizvodnja sebuma, a kosi se vraća volumen i lakoća.

Povratak na vrh