• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Colour Protect - OBOJENA KOSA

Colour Protect - OBOJENA KOSA

3 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

LAZARTIGUE Color Protect - Obojana kosa treba njegu kako bi očuvala živost svoje boje. Proizvodi bogati uljem kamelije, hidratizira vlakna kose te joj daje sjaj i blistavost.

Koristite šampon za obojenu kosu

Često pranje kose uništi novu boju koju ste upravo nanijeli, ali može postati i vaš najbolji saveznik u održavanju te boje. Boja isušuje kosu koja će se brže mastiti. Naprotiv, uzrokuje prekomjernu proizvodnju sebuma za zaštitu vlakna kose. Stoga je potrebno koristiti šampone, koji će dulje očuvati boju.

Postoji mnogo šampona za obojenu kosu. Često je teško pronaći idealan šampon, prilagođen potrebama vaše kose nakon bojanja. Obojena kosa treba posebno osmišljenu njegu kako bi očuvala svoju boju. Moramo dati prednost hranjivim i zaštitnim formulama koje pojačavaju sjaj vlakana kose i čuvaju intenzitet boje.

Trajne boje za kosu napravljene su od aktivnih kemikalija koje oštećuju kosu. Svakim pranjem boja kose postupno blijedi, kosa postaje bez sjaja i pojavljuje se izrast.

Obojena kosa je osjetljiva i vrlo oslabljena vanjskim utjecajima. Zahtijevaju posebnu i kvalitetnu njegu kose.

Šamponi posebno formulirani za obojenu kosu pomažu u održavanju boje kose. Oni također štite vlakno kose od vanjskih agresija, kao što su zagađenje i UV zrake.

Naš Color Protect šampon

Suočeni s raznolikošću ponude organske i prirodne kozmetike, teško je pronaći kvalitetan prirodni šampon. Za zdravu obojenu kosu koristite šampon bez sulfata i bez silikona. Color Protect šampon je šampon koji je pogodan za obojenu kosu i nježno čisti, ne oslabljujući je. Njegova veganska formula je bez silikona, sulfata i umjetnih boja.

Većina proizvoda za obojenu kosu sadrži silikone, koji kosi daju trenutni sjaj. Doista, silikon je blokirajuća molekula koja sprječava prodor humektanata u središte vlakna. S vremenom će se kosa osušiti i postati bez sjaja i lomljiva. Šampon Color Protect formuliran je s biljnim uljem kamelije i četverostrukim površinski aktivnim tvarima dobivenim od kokosa.

Lazartigue nudi ovaj šampon prirodnog podrijetla s botaničkim ekstraktima obogaćenim uljem kamelije. Koncentriran u Omega 6, Color Protect šampon vlaži vlakno kose i daje kosi sjaj. Pomaže u produljenju živosti boje i očuvanju pigmenta kose, održavajući vašu kosu nahranjenom i sjajnom. Color Protect šampon pojačava sjaj obojene kose, intenzivno vlaži vlakno kose i sprječava tamnjenje kose.

Njegova nježna formula, 94% prirodnog podrijetla, obogaćena je biljnim hidratantnim aktivnim sastojcima kao što su ulje kamelije i AquaxylTM. Njegova kremasta tekstura, prožeta notama geranija, bijelog drveta ( i irisa, pretvara se u laganu i izdašnu pjenu. Kosa je sjajna, beskrajno glatka i blistava. Sulfati su posebno česti i preagresivni za kosu oslabljenu uzastopnim bojanjem ili čišćenjem.

Ova vrsta šampona stoga intenzivno štiti vašu boju jer produljuje vrijeme zadržavanja pigmenata prisutnih u bojama.

Povratak na vrh