• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Extra Gentle - NORMALNA KOSA

1 proizvod

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

Lazartigue Extra Gentle - normalna kosa - šampon, bogat rižinim mlijekom, osigurava nježno čišćenje normalne kose s poštovanjem. Pogodan za svakodnevnu upotrebu, pomaže u održavanju ravnoteže vlasišta. Kosa ostaje podatna i mekana.

Kako definirati normalnu kosu?

Normalna kosa nije ni previše suha ni previše masna. Razina sebuma je stvarno uravnotežena, a kosa je stoga prirodno zaštićena.

Normalna kosa prilično je mekana na dodir i općenito se lako raščešljava. Prilično je jednostavna za stiliziranje, sjajna je i nije baš električna. To je rezultat dobre opće ravnoteže, dobre prehrane i iznad svega dobre genetike.

Normalna kosa je kao i svaka druga kada je riječ o zagađenju. Isto vrijedi i za sezonske promjene temperature. Kupanje u bazenu tijekom vrućeg, vlažnog ljeta i uvlačenje kape tijekom hladne, suhe zime… ova dva klasična scenarija također mogu oštetiti normalnu kosu. Kako biste ih zaštitili, preporuča se prati ih blagim šamponom jednom do dva puta tjedno.

Koja je rutina prikladna?

Čak i ako izgleda zdravo, normalna kosa zahtijeva nježno i pažljivo čišćenje vlasišta kako bi se spriječile smetnje i pomoglo da se održi optimalna ravnoteža suočena s unutarnjim agresijama (nedostaci, umor, stres...) i vanjskim agresijama (zagađenje), često čišćenje itd.).

Pažljivo čišćenje vlakana i vlasišta omogućuje održivo održavanje zdravlja i ljepote normalne kose. Pogodan za čestu upotrebu, ekstra blagi šampon nježno čisti sve tipove kose poštujući ravnotežu vlasišta. Njegova veganska formula bez sulfata i bez silikona kombinira hranjiva svojstva biljnog rižinog mlijeka s tri jako hidratantna prirodna eterična ulja.

Komplementarno djelovanje prebiotika Bioecolia® čuva kožnu floru vlasišta te joj tako omogućuje da ispuni svoju ulogu obrane od nepoželjnih mikroorganizama. Zaštićena od agresije, kosa je ojačana, kosa zadržava svoj sjaj i gipkost.

Šampon Extra Gentle, bogat rižinim mlijekom, osigurava nježno čišćenje normalne kose. Pogodan za svakodnevnu upotrebu, pomaže u održavanju ravnoteže vlasišta.

Izmasirajte kosu, umotajte je u topli ručnik i zatim šamponirajte. Također možete masirati vlasište hranjivim losionom za normalnu kosu kako biste osigurali dobru prokrvljenost vlasišta. Prečesto farbanje kemijskim bojama može ih oslabiti. Stoga birajte prirodne biljne boje. Također se preporučuje neutralan i prirodan šampon.

Brinite o svojoj kosi

Za oblikovanje kose odaberite odgovarajuću četku. Ako četkate kosu, jednom ujutro ili navečer, to je već dobra osnovna rutina. Koristite češalj nakon tuširanja jer on bolje štiti vlakna mokre kose. Ako ih volite parfimirati, odaberite parfem za njegu kose s manje kemikalija, ali s više poštovanja prema vlaknima kose od klasičnog parfema.

Ako ste navikli ravnati kosu, odaberite peglu s keramičkim premazom jer dobro klizi i neće oštetiti kosu. Zanimljive su i parne i ionske tehnologije. Za svoju frizuru odaberite materijale koji ne lome vlakna pri stvaranju repa ili izaberite gumicu za heklanje koja je prikladna za sve tipove kose.

Povratak na vrh