• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

TRAJNE BOJE ZA KOSU - 12 nijansi

11 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

TRAJNE BOJE ZA KOSU S BILJNIM EKSTRAKTIMA

12 NIJANSI

Lazartigue trajne boje za kosu bez amonijaka s biljnim ekstraktima sadrže visoku koncentraciju profesionalnih pigmenata za postizanje intenzivne, bogate i prirodne boje. Svaka nijansa sadrži prilagođeni prirodni sastojak koji pruža intenzivan sjaj. Obogaćene su rižinim mlijekom i uljem sjemenke bijele limnante koji intenzivno hidratiziraju i hrane vlasi te pomažu u zaštiti vlasišta od iritacija i svrbeži.

Oštećuje li bojanje kosu?

Ovisi samo o tehnici koju ćete koristiti. Postoji nekoliko tehnika bojanja: Polutrajna boja: Ne oštećuje kosu, jer uglavnom ne sadrži peroksid ili amonijak koji su štetna sredstva za kosu. Bojanje ton na ton: Ova boja djeluje na površini, ali ne prodire u vlakno vlasi. Nije najčešći, ali se prakticira za skrivanje sijede kose. Trajna boja: Ovo je najčešće i najštetnije!

Izbjeljivanjem se otvaraju ljuskice vlasi tako da se kemijskim procesom uklanjaju pigmenti sadržani u vlaknima vlasi stvaranjem kemijske reakcije s molekulama.

Postoje 4 štetna kemijska agensa koja treba izbjegavati za kosu: amonijak, peroksid, PPD i resorcinol, svi su vrlo otrovni.

Kako izvesti uspješno bojanje?

Ispravno odaberite svoju nijansu: to je vrlo važno za prirodan rezultat i vjernost izgleda bojanja. Ako ste vrlo tamni, bolje je ne odabrati vrlo svijetlu plavu: doista, oksidacijsko bojanje može posvijetliti samo do 2 tona. Da biste posvijetlili kosu, bolje je pričekati ponovni rast ili kontaktirati stručnjaka!

Napravite alergotest 48 sati unaprijed kako biste saznali kako će vaša koža reagirati. Čak i ako ste navikli koristiti sličan proizvod, formula je možda evoluirala. Iznad svega, nemojte šamponirati nakon ispiranja boje te pričekajte nekoliko dana da se boja dobro upije.

Zatim usvojite rutinu za obojenu kosu. Za to vam nudimo paletu Color Protect tvrtke Lazartigue. Održavanje boje pomoću tretmana prilagođenih kiselom pH, poput onih u paleti Color Protect, pomaže u sprječavanju gubitka pigmenata i hidratizira vlakna kose. Vaša kosa neće izgubiti sjaj već od prvog dana! Za još više sjaja nanesite Suho ulje koje će pojačati blistavost boje.

Zašto odabrati Absolute Color od Lazartiguea?

Absolute Color je trajna boja bez amonijaka s botaničkim ekstraktima. Njegova koncentracija profesionalnih pigmenata omogućuje apsolutni izražaj boje i sjaja. Njegova veganska formula obogaćena je rižinim mlijekom i uljem livadnice za zaštitu i intenzivnu njegu vlakana.

Izravno inspirirana bojanjem kose u salonu, profesionalna hranjiva krema za bojanje koncentrirana je u profesionalnim pigmentima i pruža intenzivnu, blistavu boju, bogatu nijansama, s prirodnim rezultatom. Trajno, Absolute Color prekriva 100% sijede kose od prvog nanošenja.

Profesionalna hranjiva krema za bojanje zajamčeno je bez amonijaka, bez PPD-a i bez resorcinola kako bi vlasištu i vlaknima pružila najveće poštovanje.

Profesionalni zaštitni serum prije bojanja pomaže u zaštiti vlakna tijekom bojanja, optimizira postojanost boje i maksimalno povećava hranjivost.

Kremasta formula za njegu bez mineralnog ulja profesionalne hranjive maske daje vlaknima intenzivnu prehranu. Kosa zrači neusporedivim sjajem i savršeno izražava bogatstvo boje. Možete birati između 12 nijansi boja.

Povratak na vrh