• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Fortify, Thicker, Stronger - ISPADANJE KOSE

Fortify, Thicker, Stronger - ISPADANJE KOSE

3 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

Lazartigue Fortify - linija se sastoji od šampona s botaničkim aktivnim sastojcima koji sprječava i usporava gubitak kose, a istovremeno ubrzava rast kose. Iz dana u dan kosa je otpornija i postaje gušća. Osim ovoga šampona u liniju su serum protiv ispadanja kose za gušću kosu, te serum protiv ispadanja kose za jaču kosu.

Što učiniti protiv gubitka kose?

Kosa ima životni ciklus od 2 do 6 godina i obnavlja se tijekom života. Normalan gubitak kose varira između 100 i 200 vlasi dnevno. Izvan tog broja, pad je abnormalan i rezultat je kapilarnog poremećaja.

Za usporavanje gubitka kose važna je raznolika i uravnotežena prehrana koja omogućuje dovoljan unos vitamina. Korištenje dodataka prehrani može ojačati kosu i potaknuti njezin rast. Također je potrebno poticati korištenje odgovarajućih šampona kao što su tretmani za jačanje. Savjetujemo da šamponi budu razmaknuti i da se ne zlorabi korištenje četke za kosu koja bi mogla uzrokovati još značajniji gubitak kose.

Kako razlikovati vrstu gubitka kose?

Postoje dvije vrste gubitka kose. Progresivni pad i reakcijski pad.

Progresivni pad

Progresivni pad je posljedica hormonskog utjecaja ili nasljednog (genetskog) faktora. I kod muškaraca i kod žena pojavljuje se kada se hormon testosteron transformira u dihidrotestosteron (DHT) koji učvršćuje kolagenski omotač. Zadebljanje kolagena dovodi do kompresije dlake koja iz ciklusa u ciklus postaje tanja i na kraju ispada.

Kako se promatra progresivno ispadanje kose, koje se naziva i androgena alopecija?

Kod muškaraca, kosa se počinje stanjivati ​​na razini temporalnog i frontalnog zaljeva. Pad tada postaje značajniji, a proširenje temporalno-frontalnih udubljenja je naglašeno do potpune ćelavosti lubanje. Kod žena kosa postaje tanja i postupno ispada na središnjem dijelu tjemena.

Reaktivni gubitak kose

Reaktivni gubitak kose uglavnom se odnosi na žene i karakteriziran je iznenadnim i masovnim gubitkom kose nakon određenog događaja. Opažamo više dlaka na jastuku, pod tušem, na četki tijekom stiliziranja...

Zašto koristiti jačajući šampon?

Fortify jačajući šampon protiv ispadanja kose idealna je nadopuna našoj ciljanoj njezi protiv ispadanja kose, Stronger serumu (u slučaju reaktivnog ispadanja kose) ili Thicker serumu (u slučaju postupnog ispadanja kose).

Njegova visoko koncentrirana formula kombinira dva botanička aktivna sastojka poznata po svojim svojstvima protiv ispadanja kose i jačanja: organsko djevičansko ricinusovo ulje koje jača i dubinski hrani oslabljenu kosu i guaranu, snažan prirodni energizator koji potiče cirkulaciju krvi u vlasištu. Ovaj protok krvi olakšava opskrbu hranjivim tvarima u korijen dlake, vlakno postaje jače, ljepše i brže. Tijekom dana kosa je ojačana i zgusnuta, opadanje je usporeno.

Šampon Fortify sadrži 94% sastojaka prirodnog podrijetla. Njegova veganska formula je bez silikona, bez sulfata, bez alkohola i bez endokrinih disruptora. 100% je proizveden u Francuskoj.

Glavni prirodni aktivni sastojci:

- Ekstrakt guarane: Guarana je amazonski grm s crvenim plodovima čije sjemenke imaju snažna stimulirajuća i energizirajuća svojstva. Bogate kofeinom, poboljšavaju cirkulaciju krvi i pokreću osnovni metabolizam folikularnih stanica, čime se ubrzava ciklus ponovnog rasta.

- Organsko djevičansko ricinusovo ulje: bogato vitaminom E i masnim kiselinama, ricinusovo ulje je biljno ulje poznato od davnina po svojim dragocjenim jačajućim svojstvima. Vrlo hranjiv, dubinski hidratizira vlasište, jača oštećenu kosu i potiče rast otporne kose. Organsko ricinusovo ulje dolazi iz ekološki prihvatljivih usjeva koji ne koriste nikakvu vrstu sintetičkih pesticida ili gnojiva.

Povratak na vrh