• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Clear - PROTIV PERUTI

Clear - PROTIV PERUTI

2 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

Lazartigue Clear - linija proizvoda za borbu protiv peruti. Prvi korak je Clear intenzivan šampon protiv peruti, koji se koristi 15 dana. Zatim se koristi korak dva regulirajući šampon protiv peruti, koji sprječava ponovnu pojavu prhuti unutar 6 tjedana i uklanja sve nečistoće bez napada na vlasište. Perut se pojavljuje na ramenima, u kosi i na tjemenu. Vašem je vlasištu potreban tretman kako bi se pročistilo i zaustavilo deskvamaciju.

Odakle dolazi perut?

Prisutnost prhuti uglavnom je uzrokovana neravnotežom mikrobiote vlasišta. Tada može biti teško riješiti ih se. Mikrobiota je ekosustav bakterija koje žive na uravnotežen način. Ove bakterije štite vlasište od vanjskih agresija (stres, način života, neprikladni proizvodi itd.). 

Razlikujte različite vrste prhuti

Postoje dvije različite vrste prhuti: suha i masna. Suha perut nalazi se na normalnom do suhom vlasištu. Tanke su, male i bijele. Lako otpadaju i uzrokuju svrbež i iritaciju vlasišta. Masna prhut nalazi se na masnom vlasištu. Velike su i žućkaste. Prianjaju na vlasište i uzrokuju svrbež i iritaciju. 

Kako se boriti protiv prhuti? 

Kada je vlasište nadraženo, potrebno je koristiti umirujuće proizvode kako bi se izbjegli dodatni napadi na vlasište. Lazartigue nudi dva šampona protiv prhuti koji sadrže do 96% sastojaka prirodnog podrijetla za učinkovitu i dugotrajnu borbu protiv prhuti. Naš asortiman protiv prhuti može se koristiti za sve vrste prhuti i kose: finu, kovrčavu, gustu, masnu... Tretmanski šampon Clear, sastavljen od 95% sastojaka prirodnog podrijetla, prvi je korak u rutini. Nakon korištenja od minimalno 15 dana trenutno uklanja prhut i čisti vlasište zahvaljujući kombinaciji moćnih aktivnih sastojaka.  

Njegova klinički dokazana formula usmjerena je na ponovno uspostavljanje ravnoteže mikrobiote vlasišta, smanjuje nelagodu i regulira proizvodnju sebuma.

Od prvog nanošenja perut se uklanja, a iritacije se ublažavaju. Šampon uklanja nečistoće bez napadanja vlasišta i pruža ugodnu svježinu. Zatim, Normalizirajući šampon, sastavljen od 95% sastojaka prirodnog podrijetla, definitivno uklanja upornu prhut i sprječava njezino ponovno pojavljivanje. Ovaj šampon sprječava ponovnu pojavu prhuti unutar 6 tjedana i uklanja sve nečistoće bez napada na vlasište. Također donosi ugodnu svježinu, a svrbež i crvenilo se odmah smanjuju.  

Povratak na vrh