• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Tecni.Art

15 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

L'Oréal Professionnel Paris Tecni.Art je niz profesionalnih proizvoda za oblikovanje kose osmišljenih za pomoć u stvaranju i postizanju različitih frizura s preciznošću i kontrolom. Ova linija nudi širok izbor proizvoda za oblikovanje koji odgovaraju različitim tipovima kose, teksturama i željenom izgledu.

Asortiman Tecni.Art uključuje niz proizvoda koji pružaju posebne prednosti i završne obrade:

Proizvodi za teksturiranje: Tecni.Art nudi sprejeve, paste i pudere za teksturiranje koji daju volumen, teksturu i definiciju kosi. Ovi su proizvodi idealni za stvaranje raščupanih ili teksturiranih frizura s prirodnim završetkom.

Proizvodi za oblikovanje toplinom: Tecni.Art nudi sprejeve, kreme i serume za zaštitu od topline koji pomažu u zaštiti kose od oštećenja toplinom uzrokovanog alatima za oblikovanje kose. Ovi proizvodi također pomažu u postizanju glatkih i dugotrajnih frizura kada se koriste alati za oblikovanje toplinom poput pegli ili kovrča za kosu.

Pjene i pjene za oblikovanje kose: Tecni.Art nudi pjene i pjene za oblikovanje kose koje daju strukturu i učvršćivanje kosi. Ovi su proizvodi izvrsni za dodavanje volumena i stvaranje definiranih, lepršavih kovrča ili valova.

Lakovi za kosu: Tecni.Art lakovi za kosu dolaze u različitim jačinama učvršćivanja, od laganih do ekstra jakih, omogućujući fleksibilno ili dugotrajno učvršćivanje. Omogućuju kontrolu i pomažu u održavanju željene frizure tijekom dana bez krutosti ili ostataka.

Gelovi i kreme za oblikovanje: Tecni.Art uključuje gelove i kreme za oblikovanje koji nude postojanost, sjaj i kontrolu za stvaranje elegantnog, uglađenog izgleda ili strukturiranih stilova s definicijom.

Asortiman Tecni.Art razvijen je s naprednim formulama i inovativnim tehnologijama za postizanje profesionalnih rezultata. Ove proizvode obično koriste frizeri u salonima i omiljeni su zbog njihove pouzdanosti, svestranosti i sposobnosti da podrže širok raspon frizura.

 

Povratak na vrh