• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Steampod 3.0

Steampod 3.0

SteamPod je alat za oblikovanje kose koji je razvio L'Oreal Professionnel u suradnji s Rowentom, renomiranim proizvođačem glačala na paru. SteamPod je dizajniran za ravnanje i oblikovanje kose kombinacijom pare i topline, pružajući nježno i učinkovito iskustvo stiliziranja.

Za razliku od tradicionalnih glačala, koja koriste izravnu toplinu, SteamPod koristi kontinuirani protok pare pod visokim pritiskom za hidrataciju i omekšavanje vlasi kose. Ova parna tehnologija pomaže minimizirati oštećenje toplinom, što rezultira glatkom, sjajnijom i lakšom kosom.

SteamPod ima elegantan i ergonomski dizajn s plutajućom keramičkom pločom koja glatko klizi kroz kosu. Para se aplicira kroz središte ploča, osiguravajući ravnomjernu raspodjelu i prodiranje u vlas kose.

SteamPod je prikladan za različite tipove kose, uključujući grubu, kovrčavu i kovrčavu kosu. Može se koristiti za kreiranje niza stilova, od zaglađene ravne kose do voluminoznih valova. Tehnologija pare ne samo da pomaže u oblikovanju kose, već također pruža dodatnu hidrataciju i vlagu, potičući zdravije pramenove.

Važno je napomenuti da SteamPod najbolje radi kada se koristi zajedno s posebno formuliranim SteamPod kremama ili serumima koji se nanose na kosu prije stiliziranja. Ovi proizvodi pomažu u zaštiti kose i poboljšavaju rezultate oblikovanja.

 

2 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

 

 

 

Povratak na vrh