• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Pro Longer

Pro Longer

5 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

L'Oréal Professionnel Paris Pro Longer linija je proizvoda za njegu kose posebno dizajniranih za potrebe duge kose. Ova linija ima za cilj pružiti snagu, gustoću i izdržljivost dugoj kosi, istovremeno promičući zdrav rast kose i smanjujući ispucale vrhove.

Asortiman Pro Longer uključuje niz proizvoda koji sinergijski djeluju na održavanje i poboljšanje stanja duge kose:

Šampon: Šampon Pro Longer nježno čisti kosu, uklanja nečistoće i naslage, dok pomaže u jačanju vlakana kose. Pomaže u promicanju zdravijeg rasta kose i smanjenju lomljenja.

Regenerator: Pro Longer regenerator pruža dubinsku njegu i hidrataciju kosi, njeguje i vraća vlagu suhim i oštećenim vrhovima. Pomaže smanjiti ispucale vrhove i poboljšati cjelokupno zdravlje i izgled duge kose.

Koncentrat: Pro Longer koncentrat je profesionalni tretman koji pomaže zgušnjavanju i jačanju vlakna kose iznutra. Sadrži tehnologiju Filler-A100 koja djeluje na bujnost i jačanje kose, smanjujući pojavu ispucalih vrhova i lomljenja.

Maska: Pro Longer maska je intenzivan tretman koji dubinski hrani i obnavlja dugu kosu. Pomaže vratiti snagu, otpornost i vitalnost kosi, poboljšavajući njezino cjelokupno zdravlje i izgled.

Asortiman Pro Longer formuliran je sa sastojcima kao što su Filler-A100 i aminokiseline, koji rade zajedno kako bi prodrli i ojačali vlakna kose, potičući dužu, jaču i zdraviju kosu. Ovi sastojci pomažu smanjiti lomljenje, poboljšati gustoću kose i spriječiti pucanje vrhova.

Proizvodi L'Oréal Professionnel Paris Pro Longer osmišljeni su za podršku specifičnim potrebama duge kose, pružajući ciljanu njegu za održavanje njezine duljine, snage i vitalnosti. 

Povratak na vrh