• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Inforcer

Inforcer

3 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

L'Oréal Professionnel Paris Inforcer je niz proizvoda za njegu kose posebno formuliran za jačanje slabe, krhke i oštećene kose. Ova linija je dizajnirana za tretiranje lomljive kose, ispucalih vrhova i gubitak kose.

Asortiman Inforcer uključuje niz proizvoda koji zajedno odgovaraju na potrebe oslabljene kose:

Šampon: Inforcer šampon nježno čisti kosu dok joj pomaže ojačati i ojačati kosu od korijena do vrha. Pomaže ojačati vlakna kose i smanjiti lomljenje, ostavljajući kosu jačom i otpornijom.

Regenerator: Inforcer regenerator pruža dubinsku regeneraciju i olakšava raščešljavanje te pomaže zagladiti kosu i smanjiti lomljenje. Hrani i hidratizira kosu, čineći je mekšom, poslušnijom i manje sklonom oštećenju.

Maska: Inforcer maska je intenzivan tretman koji pomaže obnoviti i ojačati kosu. Dubinski hrani i hidratizira, poboljšavajući cjelokupno zdravlje i otpornost kose.

Tretman koji se ne ispire: Inforcer tretman koji se ne ispire je lagana formula koja se može nanijeti na vlažnu ili suhu kosu. Pruža dodatno jačanje i zaštitu, pomaže smanjiti lomljenje i potiče zdrav rast kose.

Asortiman Inforcer obogaćen je sastojcima kao što su biotin i vitamin B6, za koje je poznato da pomažu u jačanju i poticanju rasta kose. Ovi sastojci zajedno jačaju kosu, poboljšavaju njezinu teksturu i izgled te smanjuju rizik od lomljenja.

Proizvodi L'Oréal Professionnel Paris Inforcer mogu se koristiti kao dio redovne rutine njege kose za održavanje i jačanje slabe kose ili kao ciljani tretman za oštećenu ili krhku kosu. 

Povratak na vrh