• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Absolut Repair

Absolut Repair

5 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

L'Oréal Professionnel Paris Absolut Repair je linija proizvoda za njegu kose posebno osmišljenih za potrebe oštećene i oslabljene kose. Ova linija usmjerena je na popravak i obnavljanje strukture kose, čineći je glatkom, jačom i poslušnijom.

Asortiman Absolut Repair uključuje niz proizvoda koji zajedno pružaju sveobuhvatnu njegu oštećene kose:

Šampon: šampon Absolut Repair nježno čisti kosu dok je pomaže obnoviti i ojačati iznutra. Pomaže nadoknaditi izgubljenu vlagu, hraniti vlakna kose i poboljšati cjelokupno zdravlje kose.

Regenerator: regenerator Absolut Repair formuliran je za raščešljavanje i omekšavanje kose, olakšavajući njegu. Pomaže kosi vratiti vitalnost, glatkoću i sjaj, a pritom dodatno hrani i štiti.

Maska: maska Absolut Repair dubinski je regeneracijski tretman koji pruža intenzivnu obnovu kose. Pruža duboku hidrataciju, hranjenje i rekonstrukciju oštećenih pramenova, pomažući im vratiti snagu, elastičnost i otpornost.

Tretman koji se ne ispire: Absolut Repair tretman koji se ne ispire je lagana formula koja se ne ispire i pruža dodatnu njegu i zaštitu. Pomaže u raščešljavanju kose, smanjuje kovrčanje i sprječava daljnje oštećenje, ostavljajući kosu glatkijom i podatnijom.

Asortiman Absolut Repair formuliran je s naprednom tehnologijom i sastojcima kao što su ceramidi, lipidi i pro-keratin, koji pomažu u obnovi i jačanju vlakana kose. Ovi sastojci rade zajedno kako bi popravili unutarnju strukturu kose, zatvorili kutikule i zaštitili od budućih oštećenja.

Bilo da je kosa oštećena zbog kemijskih tretmana, toplinskog stiliziranja ili čimbenika okoliša, linija Absolut Repair ima za cilj vratiti kosi zdravlje, snagu i sjaj. Pogodan je za sve tipove kose kojima je potrebna obnova, uključujući suhu, oštećenu i previše tretiranu kosu.

Za najbolje rezultate preporuča se koristiti proizvode Absolut Repair kao dio redovite rutine njege kose.

Povratak na vrh