• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Mythic Oil

Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.

L'Oréal Professionnel Paris Mythic Oil serija je proizvoda za njegu kose koja kombinira hranjiva svojstva ulja s naprednom tehnologijom za njegu kose. Ova je kolekcija osmišljena kako bi pružila luksuznu hidrataciju, sjaj i upravljivost svim tipovima kose.

Ključni sastojak u asortimanu Mythic Oil jedinstvena je mješavina hranjivih ulja poznatih po svojim hidratantnim i zaglađujućim svojstvima. Ova ulja prodiru u vlas kose, pružaju duboku hidrataciju, smanjuju kovrčavost i poboljšavaju cjelokupno zdravlje i izgled kose.

Proizvodi Mythic Oil prikladni su za sve tipove kose, uključujući suhu, oštećenu i kovrčavu kosu. Mogu se koristiti redovito za održavanje zdravog izgleda kose ili kao tretman za oživljavanje i vraćanje vitalnosti kose.

Za korištenje Mythic Oil proizvoda jednostavno nanesite željeni proizvod na mokru ili suhu kosu, ovisno o konkretnom proizvodu i njegovoj namjeni, te ga ravnomjerno rasporedite od korijena do vrhova. Slijedite styling po želji.

L'Oréal Professionnel Paris Mythic Oil nudi luksuzno i učinkovito iskustvo njege kose, pružajući njegu, sjaj i upravljivost kako bi se postigli prekrasni rezultati dostojni salona.

Povratak na vrh