• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

LP Homme

2 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

L'Oréal Professionnel Paris Homme linija je proizvoda za njegu i oblikovanje kose posebno dizajniranih za muškarce. Ova linija usmjerena je na pružanje rješenja za jedinstvene potrebe muške njege kose, uključujući čišćenje, oblikovanje i njegu.

Kolekcija L'Oréal Professionnel Paris Homme uključuje niz proizvoda prilagođenih muškoj kosi:

Šamponi: Asortiman nudi različite šampone dizajnirane za rješavanje specifičnih problema, kao što su šamponi protiv prhuti, šamponi za volumen i šamponi za jačanje.

Proizvodi za oblikovanje kose: L'Oréal Professionnel Paris Homme nudi široku paletu proizvoda za oblikovanje kose, uključujući gelove za kosu, pomade, voskove i sprejeve. Ovi proizvodi pomažu u postizanju željenih frizura, pružaju učvršćivanje, teksturu i kontrolu te nude različite razine sjaja.

Proizvodi unutar L'Oréal Professionnel Paris Homme asortimana razvijeni su naprednom tehnologijom i sastojcima za postizanje učinkovitih rezultata za mušku kosu. Osmišljeni su kako bi pružili optimalnu njegu, svestranost stiliziranja i dugotrajnu postojanost.

Bilo da se radi o stvaranju klasičnog izgleda, dodavanju teksture ili rješavanju specifičnih problema s kosom i vlasištem, L'Oréal Professionnel Paris Homme nudi niz proizvoda koji zadovoljavaju različite potrebe i sklonosti muškaraca.

 

Povratak na vrh