• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

HORME™GOLD

Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.

_ _ _ _ _

Pristup "nouvel âge" razvijen je za zrelu i/ili vrlo suhu kožu kako bi je podsjetio da funkcionira fiziološki kao u mladosti. Obogaćeni HORMETA specifičnim kompleksom elemenata u tragovima, HormeGOLD proizvodi pružaju ključne aktivne sastojke za ispravljanje hidrolipidnih nedostataka epidermisa, minimiziranje gubitka volumena, smanjenje dubokih bora i punu kožu.

Obnavljajući balzam za područje oko očiju s anti-age učinkom učvršćivanja i bolji volumen kože. Izniman balzam protiv bora za zrelu i jako suhu kožu koji popunjava strukturu tkiva i smanjuje znakove starenja. Bore i borice oko očiju značajno su smanjene. Natečenost i podočnjaci su smanjeni, a oči izgledaju mlađe. 

Obnavljajuća krema s anti-age učinkom za učvršćivanje i bolji volumen kože. Regenerirajuća krema protiv preranog starenja kože, za zrelu i / ili vrlo suhu kožu, za nadoknadu manjka lipida i veću gustoću i punoću kože. Zaglađuje bore, a nepravilnosti se značajno smanjuju, površina kože je glatka. Dubinski nahranjena i rehidrirana koža postaje vitalnija i otpornija, a osjećaj suhoće i zatezanja nestaje. Koža postaje svilenkasta i meka.

Povratak na vrh