• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Hyaluron-Filler - anti-age

12 proizvoda

Postavite silazno
po stranici
_ _ _ _ _

Struktura kože se mijenja kako starimo: pojavljaju se fine linije i prve bore te se produbljuju s vremenom. Kako koža postaje zrelija, čvrstoća, sjaj, a kasnije i elastičnost, postupno se smanjuju. Fine linije i bore pojavljuju se kako se vlastita proizvodnja hijaluronske kiseline u našoj koži smanjuje uzrokujući stariji izgled kože.

Eucerin Hyaluron-Filler njega s 3x Hyal effectom posebno je formulirana za pružanje trostrukog učinka protiv starenja.

1. Ispunjava bore: Visoko i niskomolekularna hijaluronska kiseline hidrira i popunjavaju bore.

2. Stimulira: Antioksidans glicin-saponin aktivira vlastitu proizvodnju hijaluronske kiseline u koži do 256% i štiti kožu od slobodnih radikala.

3. Štiti: Enoksolon smanjuje brzinu razgradnje hijaluronske kiseline za više od 50%. Eucerin Hyaluron-Filler posebno je formulirana njega za rješavanje prvih znakova starenja kao što su fine linije i bore. Eucerinova jedinstvena kombinacija visoko i niskomolekularne hijaluronske kiseline, glicin-saponina i enoksolona vidljivo popunjava duboke bore. Visokomolekularna hijaluronska kiselina poboljšava hidraciju i zaglađuje najdublje slojeve kože, dok niskomolekularna hijaluronska kiselina, koja je 40 puta manja1, prodire dalje u slojeve kože epiderme gdje nastaju dublje bore. Antioksidans glicin-saponin podržava proizvodnju hijaluronske kiseline u sloju kože gdje nastaju najdublje bore i štiti od slobodnih radikala. Enoksolon štiti hijaluron kože od propadanja.

Povratak na vrh