• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Clinique high impact maskare

Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.

Clinique High Impact maskare niz su visoko hvaljenih maskara branda Clinique. Ove su maskare posebno dizajnirane kako bi pružile dramatične, volumenizirane trepavice dok istovremeno poboljšavaju cjelokupni izgled vaših očiju.

Clinique High Impact maskare formulirane su da daju impresivan volumen i duljinu vašim trepavicama, stvarajući odvažan i dojmljiv izgled. Posebno dizajnirana četkica oblaže svaku trepavicu od korijena do vrha, odvajajući ih i definirajući za puni i lepršavi efekt. Možete nanijeti više slojeva kako biste postigli željenu razinu volumena i duljine bez grudanja ili ljuštenja.

Clinique High Impact maskare otporne su na razmazivanje i ljuskanje, osiguravajući da vaše trepavice ostanu lijepo definirane tijekom dana. Dugotrajna formula pomaže u sprječavanju mrlja, mrlja i rakunskih očiju, pružajući čist i uglađen izgled koji traje.

Clinique High Impact maskare su oftalmološki testirane, što ih čini sigurnima za one s osjetljivim očima i one koji nose kontaktne leće. Nježna formula je bez mirisa i dizajnirana kako bi smanjila rizik od iritacije ili nelagode.

Usprkos dugotrajnoj formuli, Clinique High Impact maskare lako se uklanjaju blagim sredstvom za skidanje šminke ili sredstvom za čišćenje. To osigurava jednostavan i učinkovit postupak uklanjanja šminke na kraju dana.

Clinique High Impact maskare omiljene su među ljubiteljima šminke, jer pružaju primjetnu razliku u volumenu trepavica, duljini i cjelokupnom izgledu očiju. Postignite nevjerojatne trepavice uz Cliniqueovu stručnost u naglašavanju prirodne ljepote.

 

Povratak na vrh