• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Algologie - MAT PLUS - ARCHIPEL linija za mješovitu do masnu kožu

1 proizvod

Postavite silazno
po stranici

 

Započnite svoj ritual s Gelée de l'Archipel - Micelarnim pročišćavajućim gelom za čišćenje. Ovaj jedinstveni gel koristi micelarnu tehnologiju kako bi nježno, ali učinkovito uklonio nečistoće, šminku i višak masnoće s vaše kože. Obogaćen ekstraktima algi i morske vode Gulf Stream - gel pruža vašoj koži osvježavajući pročišćavajući tretman.

Rutinu nastavite s Gel-crème de l'Archipel - Gel-kremom za matiranje i pročišćivanje kože. Ova lagana formula prožeta je ALGO 4® kompleksom koji obnavlja kožu i povećava koncentraciju Porphyriduim Cruentum za bolju oksigenaciju stanica kože. Zajedno s oligosaharidima Laminaria Digitata i matirajućim prahovima, ovaj gel-krema matira kožu, smanjuje sjaj i sužava pore, pružajući vam osjećaj svježine i ugodnosti.

Neizostavna je i Masque de l'Archipel - Morska maska za pročišćavanje kože. Ova luksuzna maska bogata je morskim biljkama i algama koje dubinski pročišćavaju kožu. Njeni aktivni sastojci, poput oligosaharida Laminaria Digitata i ekstrakta algi ostavljaju kožu blistavom i zdravom.

Uživajte u savršenoj kombinaciji proizvoda iz Archipel kolekcije za masnu kožu sklonu aknama i nepravilsnotima.

Povratak na vrh