• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Algologie - ANTI-AGE GLOBAL - PRESQU'ILE linija njege protiv starenja

Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.

PRESQU'ILE linija od Algologie donosi vrhunsku njegu za vašu kožu, naglašavajući svojstva redensifikacije i punjenja za mladolik i blistav izgled.

Započnite svoju njegu sa Serumom de la Presqu'ile - serumom za redensifikaciju i zaglađivanje. Ovaj moćan serum koristi jedinstveni bio-mimetnički kompleks ALGO 4® obogaćen matičnim stanicama morskog komorača i matičnim stanicama Undaria Pinnatifida kako bi potaknuo sve stanice kože, posebno fibroblaste, te pružio prirodnu zaštitu mladosti stanica. Vaša koža će uživati u hidrataciji i glatkoći zahvaljujući hijaluronskoj kiselini dobivenoj biotehnologijom te dugotrajnoj hidrataciji koju pruža Tamarind, poznat i kao "botanička hijaluronska kiselina".

Nastavite svoju rutinu s Crème de la Presqu'ile - kremom za redensifikaciju i zaglađivanje. Ova bogata krema kombinira snagu ALGO 4® kompleksa s ekstraktom Laminaria Digitata bogatim polifenolima i alginatima kako bi potaknula sintezu kolagena I i III, poboljšala gustoću i čvrstoću kože. Ujedno, obogaćena je morskim biopolimerom koji gladi bore i puni kožu te gađa vlagu u epidermisu za optimalnu hidrataciju.

Završite svoju njegu s Baume de la Presqu'ile - balzamom za punjenje kontura očiju i usana. Ovaj posebno formuliran balzam koristi botanički biopolimer za smanjenje krhkosti iznimno osjetljive kože oko očiju i smanjenje oteklina ispod očiju. U kombinaciji s ALGO 4® kompleksom i matičnim stanicama morskog komorača, ovaj balzam čini kožu oko očiju i usana vidljivo revitaliziranom i osvježenom.

PRESQU'ILE linija pružit će vašoj koži cjelovitu njegu, ističući njezinu mladolikost i blistavost.

Povratak na vrh