• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Želite li očistiti organizam od toksina i izgubiti kilograme? Otkrit ćemo vam najbolji način

Proljeće samo što nije stiglo, a mnoge od nas zadovoljstvo će potražiti u novoj energiji pa i u odrazu u svome ogledalu. Suočavamo se s poneki viškom kilograma koji se pritajeno nastanio preko zime, beživotnim izgledom kože, kosom bez sjaja, podočnjacima, umorom koji se više nećemo moći prekriti laganijim proljetni make-upom i odjećom… Zvuči poznato?

Scenarij zapravo nije iznenađujući. Nakon dugih zimskih mjeseci baš poput prirode i naše tijelo (ali i duh) trebaju obnovu i ponovno rođenje. Nisu to nikakvi izvanredni već sasvim prirodni procesi, ali dobro je znati da našom svjesnom ulogom na njih možemo znatno utjecati. Zašto onda na pragu buđenja ljepote, vitalnosti i nove energije našem tijelu ne bismo omogućili maksimum?

Za zdravlje organizma samo najbolje iz prirode

Vrijeme da u svoju prehranu uvrstite Rabenhorst prirodne sokove koji se dobivaju od organski uzgojenih namirnica - voća i povrća koji dolaze iz strogo kontroliranih uvjeta te se u prirodne sokove bez dodatka šećera pretvaraju hladnim prešanjem i cijeđenjem!

Visokokvalitetni sokovi Rabenhorst idealan su doprinos malim svakodnevnim trenucima koji pospješuju osobno blagostanje – s visokim nutritivnim vrijednostima i prirodnim okusom.

S pravom ravnotežom koje će vam pomoći gledati pozitivno na život uzmite mali predah od svakodnevice i otkrijete vašu snagu. Rabenhorst sokovi koji teže samo najvišim standardima kvalitete imaju 100% voćni sadržaj, ne sadrže bojila, konzervans, dodane šećere i imaju maksimalan udio prirodnih sastojaka. Na raspolaganju su vam vrste (i njihove blagodati): nar, aronija, šljiva, mrkva, ananas, cikla, brusnica, a zatim i posebne kombinacije sokova: dodatak prehrani za željezo, multivitamin, sok za imunitet, Detox, Antitox, Acerola C-1000, B-aktiv, sok za regulaciju krvnog tlaka...

No, za sve one koje ovog proljeća žele ozbiljnije potaknuti buđenje organizma – izgubiti nakupljene kilograme viška, očistiti organizam, izbaciti toksine iz organizma te proraditi na boljem osjećaju, energiji, blistavosti kože i kose - odlično rješenje dolazi u o obliku Rabenhorst 5-dnevnog dijetalnog programa.

Kako se provodi Rabenhorst dijeta?

Doručak: 1,5 dl Rabenhorst soka i dvije kriške raženog kruha
Užina: 1,5 dl Rabenhorst soka i jedna kriška raženog kruha
Ručak: 1,5 dl Rabenhorst soka i dvije kriške raženog kruha
Popodnevna užina: 1,5 dl Rabenhorst soka i jedna kriška raženog kruha
Večera: 1,5 dl Rabenhorst soka i jedna kriška raženog kruha

Redoslijed uzimanja Rabenhorst sokova tijekom 5-dnevne dijete

1. dan – Rabenhorst BIO koktel od pšenične trave s mikroalgom spirulina, ekstraktom zelenog čaja i limunom

Rabenhorst s dodatkom mikro alge spiruline i ekstraktom zelenog čaja predstavlja ukusni uravnoteži sok koji pomaže riješiti i probleme s aknama. Također, normalizira i rad štitnjače.

2. dan – Rabenhorst BIO povrtni sok

Niskokalorični sok bogat vitaminima i mineralima sadrži organski paradajz, organsku mrkvu, organska ciklu, organski celer, organski krastavac, organski kiseli kupus, organski luk, organsku papriku, organski limun, organske začine i morsku sol.

3. dan – Rabenhorst sok od ananasa

Potpuno prirodan sok od ananasa dozrelih na suncu čisti organizam od toksina i pridonosi boljem imunitetu.

4. dan – Rabenhorst BIO sok od cikle

U organskom soku od cikle pažljivom obradom povrća zadržavaju se svi nutrijenti, a napitak je i poznat lijek za slabokrvnost, detoksikaciju organizma i podizanje imuniteta.

5. dan – Rabenhorst BIO sok od mrkve

Rabenhorst sok od mrkve s dodatkom soka od limuna. Sok čiji su sadržaj svježe tješene organske mrkve bogati je izvor beta-karotena (provitamina A), smanjuje rizik od moždanog udara za 40%, a potiče probavu i rad jetre.

Svoj 5-dnevni najbolji program čišćenja kao i bogatu ponudu Rabenhorst sokova potražite na našem web shopu ili našoj specijaliziranoj poslovnici u centru Zagreba!

Povratak na vrh