• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Pripremite se na vrijeme i za Valentinovo izgledajte kao najbolja verzija sebe!

Predahnuli ste od blagdanskog i slavljeničkog raspoloženja i poduzeli sve kako biste vašoj koži vratili ravnotežu, a tijelu i umu ponovni sklad…? Odlično, onda je izvrsno vrijeme da se pripremimo za jedan od onih posebnih dana koji nas već s početkom godine umata u ugodu zadovoljstva, sreće i ljubavi – Valentinovo!

Iako smo na osobama koje volimo zahvalni tijekom cijele godine, 14. veljače dan je kada im to s posebnom pažnjom želimo i reći. Nastojimo i pritom odlično izgledati, ali ne radi se uvijek o savršenoj haljini ili onim fantastičnim cipelama. Ljepota i blistavost kože te privlačan i njegovan izgled sigurno su jedan od najjačih aduta zadovoljivog i besprijekornog izgleda. Ako njezi tijela niste pridavali pažnju tijekom prošlog mjeseca vrijeme je da ubacite u petu brzinu!

Evo uz pomoć kojih beauty i make-up trikova ćete biti najbolja verzija sebe u jednom od najvažnijih spojeva u godini:

Uvedite peeling tijela tri puta tjedno

Riješite se mrtvih stanica i pomladite se redovitim peelingom kako bi vaša koža baš za vrijeme Valentinova imala svilenkastu i neodoljivu teksturu. Tko bi odolio mekanoj i njegovanoj koži?

Pažljivo birajte kozmetičke proizvode

Iskoristite priliku da postane svjesniji onoga što stavljate na svoju kožu. Dermokozmetički proizvodi bez sulfata i parabena sigurniji su i za vas i za okoliš, a potražite one koji sadrže posebne njegujuće i prirodne sastojke.

Ne zaboravite nanijeti jako važnu kremu!

Nakon što ste odabrali proizvode za svoj tip kože, cjelovitu njegu zaokružite kremom sa SPF zaštitom. Bez obzira na zimske dane, dom ne napuštajte bez kreme za sunčanje i tako se učinkovito zaštite od sunca i starenja.

Recite stop ispucalim usnama!

Suhe i ispucale usne mogu biti prava noćna mora, a nisu baš ni zgodan dodatak romantičnim valentinovskim poljupcima. Ako ih usput dodirujete, grickate ili oblizujete, situacija se može i pogoršati. Umjesto ovih loših navika, rješenje potražite u kvalitetnim balzamima za usne koji će usne hidratizirati i zaštititi. Za ekstremno mekan i nježan poljubac ne zaboravite i koristiti masku za usne!

Pažnju posvetite noćnoj njezi

Tijekom noći koža se oporavlja od svih izazova i stresa kojima je izložena tijekom dana. Zato, dok mirno spavate pustite da najbolji proizvodi obavljaju svoj posao. Izaberite kvalitetnu noćnu kremu i serume, ali prije njihovog nanošenja svakako temeljito očistite lice kako bi sastojci što dublje prodrli u kožu.

Za sjaj kože - dobro se naspavajte

Stres je jedan od najgorih neprijatelja vaše kože. Spriječite njegovo štetno djelovanje tako što ćete spavati osam sati dnevno, a uz to pokušajte se uravnoteženo hraniti i unositi dovoljno tekućine. Vaša koža će vam biti zahvalna!

Razmazite se do kraja!

Osjećate li već leptiriće u trbuhu zbog Valentinova? Odlučite kako ćete si sasvim ugoditi i taj poseban dan započnite opuštajućim tuširanjem ili mirisnom kupkom. Pustite najdražu glazbu, operite kosu, a zatim nahranite kožu s nekim od bogatih i hranjivih losiona ili krema za tijelo.

Vrijeme za tajno oružje!

Dan zaljubljenih savršen je razlog da iz svog make-up arsenala izvučete najbolje! Vrijeme je za crveni ruž koji, kada je riječ o ljubavi i zavodljivosti, nema konkurenciju. Ako vas zabrinjava sadržaj parabena u tamnijim nijansama ruževa, svakako se odlučite na kupnju ruža koji ne šteti vašim usnama već naprotiv – hidratizira ih i njeguje!

Uskladite frizuru s odjećom

Ako ste se odlučili za jednostavan ili više casual outfit najbolje rješenje će biti raspuštena kosa ili konjski rep. Elegantnije izdanje možete postići uz pomoć neuredne punđe, a suptilni valovi u kosi svaku će kombinaciju učiniti romantičnom. Bez obzira na koji se stil frizure odlučile, ne zaboravite i omogućiti dodatan sjaj uz pomoć njegujućih ulja.

Mirišite – romantično!

Mnoge od nas posegnut će za nešto romantičnijim cvjetnim notama parfema, ali zapravo najvažnije je da se osjećate ugodno sa svojim izborom. Bez obzira koje note odabrali, parfem ne zaboravite nanijeti na ključna mjesta: zapešća, unutarnju stranu laktova, vrat i iza ušiju. Naravno, savjeti se odnose na nekoliko kapi parfema, a ne na cijelu bočicu.

Ne zaboravite se zabaviti!

Posvetite pažnju svome tijelu, ali pokušajte ne biti opterećeni izgledom. Izađite s povjerenjem, jer najjednostavniji i najprirodniji izlazak može biti nezaboravan!

Razmazite se, izdvojite vrijeme za njegu svoga tijela i osjetit ćete veliko zadovoljstvo i samopouzdanje na jednom od najvažnijih spojeva u godini.

Povratak na vrh