• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

BEAUTY PHARMACY - ideal francuske ljepote uz nas je dostupan svima

Modne revolucionarke poput Coco Chanel, legende francuskog filma poput Brigitte Bardot i Catherine Deneuve ili možda ljepotice koje su šarmom osvojile mlađe generacije poput Laetitije Caste ili Marion Cotillard… putene francuske ljepotice svjedoče o onome što je stoljećima već poznato – o idealu bezvremenske i besprijekorne francuske ljepote.

Upravo je tu esenciju francuskog šarma i elegancije naša specijalizirana trgovina Beauty Pharmacy dovela u sami centar Zagreba i tako našu metropolu uvrstila na mapu domova najprestižnijih brendova dermokozmetike koju obožavaju, pogađate - Francuskinje!

POSJETITE NAS U ARHITEKTONSKOM BISERU U SRCU ZAGREBA

No, dominantni renomirani bendovi (Uriage, Filorga, Lazartigue, SVR, Sebamed, Vitry, Vichy, La Roche-Posey, Avene, Noreva, Ducray, Phyto, Synbionyme i drugi) nisu sve što možete pronaći u našim dućanima. Zagrepčanima i svim posjetiteljima metropole na raspolaganju je naša oaza tijela i duha u kući Kalina, arhitektonskom biseru na križanju Masarykove ulice i Ulice Ivana Gundulića te jednom od najvažnijih ostvarenja secesijske arhitekture u srednjoj Europi.

Zgrada zagrebačkog arhitekta Vjekoslava Bastla čije pročelje plijeni pozornost višebojnim keramičkim pločicama šarmantna je pozivnica svim onima koji žele kožu i kosu održavati zdravima, a time i lijepima. Kod nas možete pronaći i dodatke prehrani, medicinske proizvode, nagraditi svoje znanje stručnim savjetovanjima, edukacijama i radionicama, ali i prepustiti se širokoj paleti dodatnih usluga našeg ljubaznog i stručnog osoblja. Bogata ponuda naših proizvoda dostupna je kupcima i preko našega webshopa.

ŠTO VAS TO OČEKUJE U NAŠEM DUĆANU I ONLINE TRGOVINI?

Zahvaljujući dugogodišnjem znanju i iskustvu stekli smo i status ekskluzivnog distributera na području Republike Hrvatske i Slovenije za proizvode vrhunskih europskih farmaceutskih laboratorija. Vrlo smo zadovoljni, jer vam možemo predstaviti proizvode iz našeg asortimana koji su inovativni i učinkoviti s visokim postotkom dragocjenih, prirodnih sastojaka te usmjereni na čuvanje zdravlja i ljepote kože.

To su dermokozmetički proizvodi za anti-age njegu, za higijenu i njegu kože sklone aknama, rozaceji, seboreičnom dermatitisu, atopijskom dermatitisu, zatim za specifičnu njegu sluznice nosa, sluznice očiju, a onda i za njegu trudnica, intimnu njega, njegu bebine kože od rođenja i dr.

ZA OSVIJEŠTENU ŽENU KOJA NJEGUJE NENAMETLJIV IDEAL FRANCUSKE LJEPOTE

Ponosno ističemo kako od osnivanja zastupamo više renomiranih francuskih laboratorija; francusku tvrtku Laboratoires Uriage i dermokozmetičku liniju na bazi prirodno izotonične, alpske termalne vode koja izvire u ekološki čistom, alpskom području Francuske.

Prirodno izotonična, bakteriološki čista i bogata oligoelementima, Uriage termalna voda štiti ravnotežu hidrolipidnog sloja i jača prirodnu obrambenu funkciju kože. Dobrobiti Uriage termalne vode prepoznala je i francuska modna ikona Coco Chanel koja je uživala u dugim kupkama mondenog Uriage spa odredišta početkom 20. stoljeća, a koje je ugostilo i druga tada poznata lica u Francuskoj.

Danas proizvodi Uriage nastaju u suradnji s dermatolozima, pedijatrima i ljekarnicima, a osim što su hipoalergeni i nekomedogeni, dokazano su učinkoviti kroz klinička ispitivanja pod nadzorom dermatologa. Uz ljekovitu termalnu vodu, Uriage je bogat prirodnim, biljnim ekstraktima koji djeluju u sinergiji te obnavljaju, hrane i štite hidrolipidni sloj kože.

VELIKI IZBOR KVALITETNIH DERMOKOZMETIČKIH PROIZVODA

Na temelju naše više od 30 godina duge tradicije i iskustva u beauty svijetu odabrali smo i druge vrhunske te svjetski priznate brendove na našem portfoliju.

Dermokozmetička i učinkovita rješenja (i to više od 40 godina ) donosi i etablirana francuska SVR linija koja iz svojih laboratorija lansira učinkovite, ugodne, sigurne proizvode i za najosjetljiviju kožu. Inovativna SVR rješenja s najvišim koncentracijama aktivnih tvari na tržištu nerijetko svojim pacijentima preporučuju i brojni stručnjaci kao nadopunu dermatološkome liječenju.

Prirodnom vezom između kože, tijela i uma, a koristeći pri tom holistički pristup zdravlju, od 80-ih godina bavi se i dermatološki laboratorij Noreva. A rezultat? Na raspolaganju su vam blagotvorni i učinkoviti dermokozmetički proizvodi visokih standarda za sve generacije - od novorođenčadi, preko adolescenata, pa sve do starijih osoba.

U DRUŠTVU NAPREDNIH I TEHNOLOŠKI RAZVIJENIH BRENDOVA

Na usluzi smo i svima onima koji traže prvoklasne proizvode u anti-age njezi kako bi odabrali svoje savršene saveznike u najugodnijem i najljepšem sazrijevanju. Od 2008. godine u našem portfoliju se nalaze vodeći anti-ageing brand Filorga, inspiriran estetskom Vlasnicama lijepe i njegovane zrelije kože sigurno je već poznata Filorgina jedinstvena New Cellular Treatment Factor (NCTF®) tehnologija koja sadrži više od 50 aktivnih sastojaka, a rekreirajući stanični ekosistem potiče proizvodnju kolagena i fibroblasta, istovremeno smanjujući broj slobodnih radikala.

No, i švicarski laboratorij Hormeta s tradicijom dugom 68 godina prometnuo se za stručnjaka za anti-age kozmetiku, a primjetan je njihov ekskluzivni oligokompleks na bazi magnezija,cinka, bakra, željeza, silicija i mangana država ravnotežu i pomaže u borbi protiv preranih znakova starenja kože. Svatko tko njegu svoje kože ne želi prepustiti slučaju sigurno će za svoj tip kože pronaći idealnog čistača te pronaći idealnog saveznika u zdravlju kože lica i tijela – bilo u obliku seruma, filera, odličnih dnevnih ili noćnih krema.

ZA SVAKOGA PONEŠTO

Ljepota bez opterećenja kože može se lako istaknuti izborom pudera, korektivnih ili obojenih krema, a postojan make-up izabrati s najvećom sigurnošću i povjerenjem. Širok asortiman francuske kvalitete uz dodatke za manikuru, pedikuru, lakove za nokte veganskog sastava, sjenila za oči, maskare i razne druge dodatke za ljepotu zasigurno nudi brend Vitry koji s respektabilnom 200-godišnjom tradicijom proizvodnje.

Naravno, osim što želimo osigurati najbolju njegu lica, tijela i kose naših klijenticama, posjetitelji mogu pronaći i proizvode za njegu beba i djece, trudnica te muškaraca.

'BABY BRANDS SPECIALIST' U DERMOKOZMETIČKOM SVIJETU

Laska nam i titula najjačeg dobavljača i zastupnika dermokozmetike za bebe za ljekarne te specijalizirane trgovine proizvodima za bebe. Ekskluzivni smo zastupnici Uriage BEBE prve linije proizvoda za njegu osjetljive dječje kože na bazi alpske termalne vode. Svi proizvodi su bez parabena i fenoksietanola te hipoalergeni i namijenjeni njezi najosjetljivije kože od rođenja.

Bebe Sebamed proizvodi za čišćenje i hidrataciju s pH vrijednosti 5,5 potiču razvoj zaštitnog omotača na koži novorođenčeta od prvog dana. Svi proizvodi su dermatološki testirani za specifične potrebe bebine kože, umiruju i imaju protuupalni učinak te njeguju i štite kožu novorođenčeta od rođenja. Sebamed proizvodi odražavaju visoku kvalitetu kroz pažljive, znanstveno razvijene formulacije i njihovo prilagođavanje fiziološkom pH zdrave kože.

Prirodni sastojci, lagane teksture koje umiruju bebinu kožu, ublažavaju i sprečavaju upalne procese zadovoljit će kriterije svake mame.

MISLIMO NA VAS TIJEKOM CIJELE GODINE U SVIM PRILIKAMA

Napredna spektralna tehnologija naših proizvoda nudi visok do vrlo visoki faktor zaštite od UVA/UVB i HEVIS svjetlosti. Osim što će visoko kvalitetnu zaštitu od sunčevi zraka u inovativnim proizvodima pronaći zainteresirani sa svim tipovima kože, odnosi se to i na one s osjetljivom kožom i /ili onom sklonom alergijama.

Među čistom i clean kozmetikom, odnosno veganskim proizvodima, mogu se pronaći i prirodna dermokozmetička linija za njegu kose na botaničkoj bazi – Lazartigue koja će osigurati vašoj kosi besprijekoran sjaj i mekoću.

PRATIMO TRENDOVE IZ BACKSTAGEOVA PRESTIŽNIH MODNIH REVIJA

Idemo u korak i s trendovima, a na našim policama mogu se pronaći proizvodi koji se koriste u backstageu modnih revija od Pariza i New Yorka do Londona i Milana. Za to je zaslužan čarobnjak na području frizerske umjetnosti - L'Oréal Professionnel Paris. Ovaj francuski brend koji je svoju priču započeo još davne 1904. odgovara na izazove baš svih tipova i kose.

Od nedavno se možemo pohvaliti i izvrsnim certificiranim veganskim proizvodima francuskog brenda Elixirs & Co koji nude sasvim prirodna i učinkovita rješenja na izazove suvremenog života. Ovaj simbol francuske izvrsnosti svoje proizvode temelji na Bachovim cvjetnim esencijama koji su prirodni eliksiri, temeljeni na 38 vrsta divljeg cvijeća koje je otkrio dr. Edward Bach, a koji pomažu uravnotežiti emocionalna stanja (stres, problemi sa spavanjem, strahovi...).

JESTE LI PRONAŠLI VLASTITI ELIKSIR ZA ODRŽAVANJE ZDRAVLJA VAŠE KOŽE I KOSE?

Uživamo u našoj predivnoj ulozi omiljene destinacije svih ljubitelja ljepote, zdravlja, njege, ali i doze francuskog luksuza. Stručni i educirani tim naših djelatnika na usluzi je liječnicima, ljekarnicima i drugim zdravstvenim radnicima, a naše krajnje kupce informiramo o našim proizvodima kroz marketinške akcije, promocije, edukacije idr.

Posjetite nas, očekujmo vas sa zadovoljstvom!

Povratak na vrh