Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
  • Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

L'Oréal Professionnel Paris STEAMPOD3 pegla za kosu - LIMITED božićna kolekcija

278,72€/2.100,00kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Steampod Straightening Tool 3.0

Stilizirajte svoju kosu jednostavno i profesionalno sa L’Oréal Professionnel Steampod peglom za kosu. Osiguravajući zdrav izgled kose nakon ispravljanja, ovaj uređaj koristi snagu pare umjesto klasične topline kako bi se preoblikovao svaki pramen kose, ostavljajući kosu vrlo glatkom i svilenkastom tijekom narednih dana.
Uređaj ima integrirani spremnik za vodu i temperatura se može prilagoditi sa 3 postavke, od 180°C do 210°C. Koristite peglu za kosu u smjeru strelica koje su naznačene na istoj. Koristite na suhoj kosi.

Koristite peglu za kosu sa Steampod kremom za deblje vlasi i mlijekom za tanku kosu:
Ova dva proizvoda omogućavaju zaštititi kosu od topline te pruži intenzivnu zaglađenost.

Kada se ovaj uređaj koristi zajedno sa Steampod serumom (1-2 kapi - ovisno o debljini kose), možete uživati u zaglađenoj kosi sa zaštitom od vlage 24h. Serum se može koristiti samostalno kao završetak ili zajedno sa kremom ili mlijekom za dodatnu zaštitu osjetljivih vlasi.

Sigurna i jednostavna za korištenje, ova pegla za kosu koja radi na bazi pare, smanjuje vrijeme potrebno za ispravljanje kose, dozvoljavajući vam ispraviti kosu do 2 puta brže u usporedbi sa vremenom potrebnim za ispravljanje kose sa tradicionalnom peglom za kosu.* Obogaćena pro-keratinskom tehnologijom, jedinstvena pegla za ispravljanje kose smanjuje oštećenja od topline do 78%.** Tehnologija duplih pločica, omogućuje da pegla jednostavno klizi kroz svaki pramen ili loknu, bez čupanja, pomaže u kontroli frizure i smanjuje ispucale vrhove, a rezultat je sjajna i zdrava kosa. Kiša i vlaga više neće biti problem; ovaj profesionalni uređaj ukrotit će neposlušnu kosu, zagladiti je i definirati, kosa ostaje sjajna i svilenkasta.

Odlike:

Ekskluzivna tehnologija na bazi pare
Tehnologija duplih pločica; Plutajuće pločice su otporne i anodizirane
Kontrola topline sa 3 vrste postavki od 180°C do 210°C i automatska provjera topline: 2x/sekundi
14% tanji i 37% lakši proizvod u usporedbi sa Steampod peglom za kosu 2.0. Poboljšana razina korištenja.
Drška koja se okreće za jednostavno stiliziranje valova
Integriran spremnik za vodu
Integriran češalj koji raščešljava tijekom stiliziranja i drži kosu na mjestu za jednostavno kreiranje valova i može se jednostavno ukloniti.
Pogodno za sve tipove kose

*Instrumentalni test u usporedbi sa klasičnom peglom za kosu
**Instrumentalni test u usporedbi sa klasičnom peglom za kosu nakon 15 upotreba
Kada koristite Steam Pod, uvijek usmjerite strelice na pegli prema vrhovima kose.
Za dodatnu zaštitu i još bolje rezultate, savjetujemo prvo nanošenje SteamPod mlijeka koje se aktivira parom za tanku kosu ili kreme za debelu kosu.

ZA RAVNU KOSU

Za idealan rezultat ravnajte svoju kosu po sekcijama (što je tanja sekcija, rezultat je precizniji). Uzmite mali segment kose i polako pomičite peglu prema dolje od korijena prema vrhovima. Ovako trebate samo jednom proći svaku sekciju!

ZA VALOVITU KOSU

Uvijek podijelite kosu u sekcije i pročešljajte. Za valove prirodnog izgleda, stavite tanki pramen kose između pločica i zamotajte ga oko pegle. Zatim rotirajte peglu dok ju polako vučete prema dolje. Kada ste gotovi, pustite da se valovi ohlade par minuta prije nego ih protresete ili pročešljate. Ovisno o debljini kose, stavite 1-2 kapi SteamPod seruma na svoje prste za definiciju valova i 24h zaštitu od vlage.
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Novo
Povratak na vrh