Solgar Vitamin A tablete

Sadrži vitamin A 5000 i.j.

Zdravlje očiju i dobar vid, glatka i elastična koža te pravilna funkcija respiratornog i imunološkog sustava uvelike ovise o vitaminu A. Vitamin A pospješuje aktivnost štapića i čunjića odgovornih za dnevni i noćni vid, te za adaptaciju oka prilikom naglih promjena intenziteta svjetla. Vitamin A ima povoljan učinak kod psorijaze ili akni.U respiratornom sustavu vitamin A je odgovoran za cjelovitost epitelnog tkiva i sekreciju.Imunološki učinak očituje se u djelovanju na zaštitu i obnavljanje epitelnog tkiva, zbog čega se smanjuje mogućnost razvoja infekcija. Proizvod ne sadrži sol, kvasac, pšenicu, soju, gluten niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe umjetnih konzervansa, umjetnih aroma ili boja.
Dostupno
SKU
300016816
Posebni popust 143,10 kn Regularna cijena 159,00 kn

Pakiranje: 100 tableta

Barcode: 033984028203

Zdravlje očiju i dobar vid, glatka i elastična koža te pravilna funkcija respiratornog i imunološkog sustava uvelike ovise o vitaminu A.
Vitamin A pospješuje aktivnost štapića i čunjića odgovornih za dnevni i noćni vid, te za adaptaciju oka prilikom naglih promjena intenziteta svjetla.
Vitamin A ima povoljan učinak kod psorijaze ili akni.U respiratornom sustavu vitamin A je odgovoran za cjelovitost epitelnog tkiva i sekreciju.Imunološki učinak očituje se u djelovanju na zaštitu i obnavljanje epitelnog tkiva, zbog čega se smanjuje mogućnost razvoja infekcija.
Proizvod ne sadrži sol, kvasac, pšenicu, soju, gluten niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe umjetnih konzervansa, umjetnih aroma ili boja.
Specifikacije
Active principles Osim vitamina A sadrži i vitamin C. Vitamin A pridonosi održavanju normalne kože i sluznica, normalnoj funkciji imunološkog sustava te održavanju normalnog vida.

Nema vezanih objava

1 tableta dnevno, uz obrok.

Sastojci: u dnevnoj dozi (1 tableta) RDA%
Vitamin A (palmitat) 5000 i.j. =1502 μg 188
Vitamin C (kalcij askorbat) 10 mg 13