HEMERIN®

Medicinski proizvod na biljnoj bazi koji pomaže kod liječenja hemoroidalnih tegoba i ublažava pridružene simptome
Dostupno
SKU
300068024
73,00 kn

Pakiranje: 50 ml

Barcode: 3859893227226

Nutripharm® Hemerin® krema je medicinski proizvod za pomoć pri liječenju hemoroidalnih tegoba te ublažavanje simptoma svrbeži i pečenja. Djeluje umirujuće, štiti i vlaži sluznicu. Djelovanje kreme temelji se na prirodnim biljnim sastojcima - PROCTOResolve™ biljnom kompleksu, s visokim sadržajem aktivnih tvari (polifenoli i polisaharidi organski uzgojenih maslina i aloje i tanini kestena), zaštićenoj VegetalHYALO™ biljnoj hijaluronskoj kiselini te biljnim uljima koji umiruju iritaciju i štite sluznicu. Nutripharm® Hemerin® krema je pogodna za vanjsku i unutarnju primjenu pomoću priloženog aplikatora. Dostupna je u ekonomičnom pakiranju od 50 ml, a nakon otvaranja se može koristiti tijekom cijelog roka valjanosti. Nutripharm® Hemerin® krema se može koristiti više puta dnevno i kroz duži vremenski period. Ne sadrži PEG, parabene, fenoksietanol, EDTA, SLS ni SLES.
Specifikacije
Active ingredients "PROCTOResolve™ (biljni kompleks koji sadrži polisaharide aloje*, polifenole maslinovog ulja*, tanine kestena), VegetalHYALO™ (hijaluronska kiselina biljnog podrijetla), ulje gospine trave i ulje slatkog badema, tetranatrijev glutamat diacetat, natrijev hidroksimetil glicinat, natrijev hidroksid, tokoferil acetat, glicerol, karbomer, polyglyceril-3 rice branate, voda."

Nema vezanih objava

Nanijeti kremu prema potrebi, ako je moguće poslije svakog pražnjenja. Krema se može nanijeti i prije pražnjenja crijeva kako bi se spriječila iritacija izazvana trenjem. U tom slučaju, kremu je potrebno nanijeti i nakon pražnjenja crijeva. Krema se može koristiti sa i bez aplikatora. Može se koristiti više puta dnevno, duži vremenski period. Za vanjsku primjenu, nanijeti i nježno umasirati kremu na analno i perianalno područje. Za unutarnju primjenu koristiti priloženi aplikator.

Prije uporabe proizvoda pažljivo pročitajte uputu priloženu u kutiji. Proizvod je za rektalnu primjenu. Ne gutati. Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti i nepodnošenja bilo kojeg sastojka proizvoda. Iako testiranja proizvoda nisu pokazala učinak senzibilizacije, u slučaju njene pojave preporučuje se prekinuti terapiju i posavjetovati se s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece. Ne koristiti u slučaju oštećene sluznice. Za primjenu u trudnoći i u slučaju istovremene primjene farmakološke terapije, posavjetujte se sa svojim liječnikom. Proizvod nije namijenjen za primjenu u djece.