Narudžbe na [email protected]

Valuta
  • Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Sebamed INTENZIVNA PJENA PROTIV ISPADANJA KOSE

Pakiranje: 70 ml

138,00 kn

Za sve tipove kose

• Protiv nasljednog gubitka kose • Povećava gustoću kose • Vidljivi rezultati nakon 3 mjeseca upotrebe
Pjena koja se ne ispire, za područja vlasišta zahvaćena nasljednim gubitkom kose. Umasirati pjenu temeljito u vlasište. Ne ispirati. Koristiti 2 puta na dan. 1 bočica je dovoljna za 1 mjesec upotrebe.

Zašto koristiti INTENZIVNU PJENA PROTIV ISPADANJA KOSE?
Aktivnost korijena kose je važna za rast kose.
Revitalizirajući kompleks s RedensylTM, NHD i kofeinom aktivira korijen kose tako što ga opskrbljuje hranjivim tvarima i kisikom.
Smanjuje nasljedni gubitak kose, pojačava rast kose i jača njezinu strukturu.
pH 5,5 jača prirodnu zaštitnu funkciju kiselog plašta vlasišta i pomaže u zaštiti strukture kose.
Dermatološki/ klinički testirano.
Nanijeti pjenu na suhu kosu i vlasište. Nanijeti 2 puta na dan (svako jutro i večer) na zahvaćena područja vlasišta. Za svaku aplikaciju koristiti količinu proizvoda od pola čepa (maksimalno koristiti količina od jednog čepa na dan). Bez obzira na veličinu zahvaćenog područja vlasišta ne koristiti više od preporučene količine pjene. Oprati ruke nakon korištenja. Izbjegavati kontakt s očima. U slučaju da pjena dođe u kontakt s očima odmah isprati vodom. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Samo za vanjsku upotrebu.
Specifikacije
Product stickers BestBuy
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Alcohol denat., Aqua, Propane, Butane, Glycerin, Sodium Metabisulfite, Glycine, Larix europaea wood extract, Zinc Chloride, Camellia sinensis leaf extract, Hexyl Nicotinate, Panthenol, Caffeine, Piroctone Olamine, Zinc PCA, Menthol, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Isobutane, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum, Denatonium Benzoate, t-Butyl Alcohol.
BestBuy
Povratak na vrh