Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
  • Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Hormeta

Hormeta

%BEST BUY -30%

Iskoristite Best Buy -30% za kupnju od 100 HRK / 13.27 EUR! Popust se obračunava u košarici. Unutar jedne narudžbe možete kombinirati niže navedene brandove. Uriage, Filorga, Lazartigue, SVR, Uriage Bebe, Elixirs & Co, Hormeta, Synbionyme, T.LeClerc. (ne odnosi se na promotivna pakiranja, osim kod Filorge).
Filteri
Mogućnosti kupnje
Cijena

3 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

Uz kupnju poklanjamo:

Filorga NUTRI-FILLER LIPS hranjivi balzam za popunjavanje usnica:  za kupnju od 690 HRK / 91.58 EUR.

Filorga SKIN-UNIFY RADIANCE, 15 ml, 15 ml: za kupnju od 490 HRK / 65.03 EUR.

SVR [B3] HYDRA serum 10 ml + [C] ANTI-OX serum 10 ml: za kupnju od 390 HRK / 51.76 EUR.

- URIAGE NESESER:  za kupnju od 200 HRK / 26.54 EUR.

Poklanjamo do isteka zaliha.

_ _ _ _ _

Švicarski Laboratorij Hormeta prvi je u svijetu razvio koncept oligokozmetike. Hormeta je stručnjak za anti-age kozmetiku s tradicijom dugom 68 godina. Svi Hormeta anti-age proizvodi sadrže ekskluzivni oligokompleks na bazi magnezija, cinka, bakra, željeza, silicija i mangana. Taj antioksidativni kompleks održava ravnotežu i pomaže u borbi protiv preranih znakova starenja kože.

Povijest ovog prestižnog brenda počinje na visinama Ženevskog jezera. Godine 1949. Maurice Chaponnier, kemičar, travar i istraživač, proučavao je dobrobiti oligoterapije. Tijekom svojih istraživanja ističe nevjerojatnu moć elemenata u tragovima na tijelo i točnije na kožu. Kao pionir u svom području, dolazi na ideju da ih uvede u kozmetičkih proizvoda za njegu, te osniva Laboratorij HORMETA. Ovjekovječujući rad svog oca, nasljeđuje ga Jean-François Chaponnier te razvija iznimne tretmane protiv starenja inspirirane prestižom rijetkih i dragocjenih sastojaka iz švicarske prirode. 

Godine 2014. obitelj Bouchara preuzela je upravljanje tvrtkom i nastavila posao koji su započeli njezini osnivači. Sa svojim iskustvom u farmaceutskom i kozmetičkom području, osnivačica Laboratoires Bouchara i vlasnica do 2011. Uriage Dermatological Laboratories, tada kreće u novu avanturu: otkriva brend diljem svijeta. Vrlo brzo obitelj Bouchara uočava avangardni potencijal korištenja mikronutrijenata na aktualan način. Rođena je jedinstvena znanost: Oligokozmetika. 

70 godina nakon njihovog nastanka, Hormeta Laboratories se još uvijek nalazi u Švicarskoj, u blizini Ženeve. Od istraživanja i razvoja do proizvodnje, od logistike do prodaje i marketinške strategije, uključujući pakiranje i otpremu, Hormeta Laboratories kontrolira cijeli proizvodni lanac na svojoj lokaciji. Centralizacija koja osigurava potpunu kontrolu nad izvrsnošću svojih proizvoda. 

Sinonim za kvalitetu od svog osnutka 1949. godine, Hormeta Laboratories je član Swisscosa, Švicarskog kozmetičkog udruženja, koje jamči proizvodnju i pakiranje njihovih proizvoda u Švicarskoj. Također imaju koristi od ISO certifikata koji osigurava dobru proizvodnu praksu. 

Povratak na vrh