Narudžbe na [email protected]

Valuta
  • Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Braun PRT 2000 digitalni toplomjer

Pakiranje: 1 komad

145,00 HRK

Age Precision tehnologija omogućava da unesete starost osobe koja mjeri temperaturu, te prikazuje je li temperatura povišena.

Braun ThermoScan® PRT 2000. Digitalni toplomjer Braun je jednostavno i brzo rješenje za mjerenje temperature, jer mjeri temperaturu u samo 8 sekundi. Primjeren je i za najmlađe. Mnogi roditelji ne znaju kako definicija vrućice ovisi o dobi djeteta pa tako normalna tjelesna temperatura kod četverogodišnjaka može biti vrućica kod novorođenog djeteta. Kako bi roditeljima olakšao i pomogao u interpretaciji tjelesne temperature, Braun je razvio jedinstvenu Age Precision® tehnologiju.
Primjena tehnologije je jednostavna: nakon odabiranja djetetove dobi na zaslonu, oznake u bojama će objasniti rezultat temeljen na određenoj dobi. Normalna tjelesna temperatura označena je zelenom bojom, povišena žutom bojom, a visoka tjelesna temperatura ili vrućica crvenom. Age Precision® tehnologija pogodna je za mjerenje temperature svih članova obitelji, bez obzira na dob, a još dodatno olakšava i pomaže roditeljima prilikom interpretacije tjelesne temperature kod djeteta.
Način upotrebe: Detaljno je opisan u uputama koje se nalaze uz medicinski proizvod
Način čuvanja: Na suhom mjestu na sobnoj temperaturi, zaštićen od direktne sunčeve svjetlosti i prašine.
Broj serije: Otisnut na originalnoj ambalaži
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Novo
Povratak na vrh