• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

HiPP BIO Dječje Kozje mlijeko od 12. mjeseci

Pakiranje: 400 g

19,80 €

HiPP Dječje mlijeko od BIO kozjeg mlijeka, spaja svo naše znanje i iskustvo s blagim BIO sastojcima za sretne trbuščiće.

Prijelazna mliječna hrana za dojenčad i malu djecu od 12.mjeseca.
HiPP BIO Dječje kozje mlijeko upotrebljava se od 12.mjeseca kao dio mješovite prehrane, a ne kao zamjena za majčino mlijeko u prvih šest mjeseci života djeteta. Koristi se kao međuobrok ili kao dio obroka (npr. za pripremu muslija ili kao šalica mlijeka uz obrok).
‣ visoki udio lako probavljivog A2 beta-kazeina
• GOS (Galaktooligosaharide) iz BIO-laktoze
• Omega 3-masne kiseline- DHA
sadrži važne gradivne elemente rasta - kalcij, te jod i vrijedne vitamine, poput vitamina C i D, potrebne za pravilan rasti razvoj Vašeg djeteta.

- proizvedeno od A2 kozjeg mlijeka - kozje mlijeko prirodno sadrži visok udio lako probavljivog A2 beta-kazeina
- vrijedna vlakna GOS (Galaktooligosaharide) dobivena iz BIO laktoze. Laktoza je glavni izvor ugljikohidrata u majčinom mlijeku.
- Omega-3 masne kiseline (DHA) – doprinose razvoju vida kod dojenčadi (prema zakonu)
- Do pozitivnog razvoja dolazi s dnevnim unosom od 100 mg DHA
- važni gradivni elementi kao što su kalcij** i jod te vrijedni vitamini kao što su vitamini C i D u količinama koje su potrebne za ovu dob djeteta
**Kalcij doprinosi razvoju kostiju
- naravno u najboljoj HiPP BIO kvaliteti
Molimo Vas, da se kod pripreme obroka uvijek točno pridržavate uputa za pripremu. Nepravilna priprema ili ostavljanje pripremljenog obroka na duži vremenski period može dovesti do rasta nepoželjnih mikroorganizama i posljedično zdravstvenih problema Uvijek pripremite svježi obrok i odmah ga ponudite djetetu. Ne koristite mlijeko preostalo od prethodnog hranjenja. Uvijek pažljivo očistite bočicu, dudu i kolut. Ne zagrijavajte obrok u mikrovalnoj pećnici zbog pregrijavanja.

1. Za svaki obrok svježe prokuhati vodu i ohladiti je na 40-50°C.
2. Potrebnu količinu ohlađene vode (prema tablici) dodajte u bočicu.
3. Napunite mjericu prahom i izravnavaite do ruba. Dodajte preporučenu količinu mjerica praha (prema tablici, u bočicu s vodom.
Nakon svake upotrebe dobro zatvorite vrećicu.
4. Zatvorite bočicu i nekoliko puta snažno protresite.
5. Ohladite na temperaturu za piće oko 37°C. Provjerite temperaturu!

KOLIČINA OBROKAI DOZIRANJE:
Preporučene dnevne količine mlijeka su oko 300 ml. Ova količina obroka i broj obroka na dan su preporučene količine. Vaše dijete ne mora nužno popiti cijeli pripremljeni sadržaj. Molimo Vas da koristite samo priloženu mjericu: Jedna mjerica praha ide na 45 ml vode.

Dojenče treba oko 5 obroka dnevno (mlijeko + kašice). Kako uvodite obroke (kašice, žitarice), tako postupno smanjujete broj mliječnih obroka.

VAŽNE NAPOMENE:
...prehrani Vašeg dojenčeta
Majčino mlijeko je najbolja hrana za Vaše dijete, zato što majčino mlijeko sadrži sve što Vaše dijete treba za pravilan razvoj. Prije nego se odlučite za prijelaznu mliječnu hranu, svakako se posavjetujte sa svojim liječnikom, pedijatrom ili nekim drugim zdravstvenim djelatnikom. Ako rast i razvoj Vašeg djeteta zahtjeva da počnete s prijelaznim mlijekom (kao dio mješovite prehrane ranije, molimo Vas da se posavjetujete sa svojim liječnikom pedijatrom ili drugim zdravstvenim djelatnikom. Osigurajte svom djetetu uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života.
..za zdravlje zubića Vašeg dojenčeta
HiPP BIO Dječje kozje mlijeko pije se iz šalice. Ako Vaše dijete još uvijek pije mlijeko iz bočice, ne dopustite da koristi bočicu nakon
što popije sadržaj i naučite ga da što prije počne piti iz šalice. Čest ili dugotrajan kontakt zubića s tekućinom koja sadrži ugljikohidrate mogu dovesti do kvarenja zubića i karijesa. Vodite redovitu brigu o njezi prvih zubića Vašeg djeteta, naročito prije spavanja.
..kako bi spriječili kontraindikacije
Sadrži proteine slične proteinima kravljeg mlijeka te se ne smije upotrebljavati u slučaju dokazane alergije na proteine kravljeg mlijeka ili kod sumnje na istu.

Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
obrano kozje mlijeko*, laktoza*, biljna ulja* (palmino" repičino*, suncokretovo*), obrano kozje mlijeko u prahu*, galaktooligosaharidi* iz laktoze*, kalcijev karbonat, riblje ulje1, natrijev citrat, kalijev citrat, vitamin C, żeljezov sulfat, magnezijev karbonat, L-triptofan, L-tirozin, L-cistin, cinkov sulfat, bakrov sulfat, vitamin E, pantotenska kiselina, niacin, vitamin A, vitamin B1, vitamin B6, manganov sulfat, folna kiselina, natrijev selenit, kalijev jodid, vitamin K, biotin, vitamin D, vitamin B12
*iz ekološke proizvodnje
1sadrži DHA (kako je propisano zakonodavstvom za svu prijelaznu hranu za dojenčad)
"organsko palmino ulje iz održivog uzgoja, certificirano od strane neovisnih kontrolnih tijela

Čuvati u suhoj prostoriji na sobnoj temperaturi. Sadržaj otvorene vrećice treba se potrošiti unutar 3 tjedna. Ovaj proizvod zadovoljava sve uvjete kvalitete - prije upotrebe provjerite je li ambalaža neoštećena.

HiPP BIO znak garantira najvišu kvalitetu koja je i iznad propisa utvrđenih smjernicama EU o organsko-biološkom uzgoju. Za zaštitu klime: HiPP mliječna hrana proizvodi se u Njemačkoj u CO2-neutralnom proizvodnom pogonu.
Povratak na vrh